Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

AnnaCh 12:03, 25 cze 2017

No to i ode mnie spóźnione, ale bardzo serdeczne naj
Kupiłaś co miałaś, czy podjechać i zrobić Ci fotki? Jutro mogę, po drodze do domu prawie mam
Agania 20:24, 25 cze 2017

Margarete napisał(a)

Jest tam pięknie....super Małgoś fotorelacja, kiedyś muszę się tam wybrać...przy okazji urodzinkowe naj....
Cczerwiec w ogrodzie szczególny najpiękniejsze twoje róże...róże i szałwie zawsze mi się z tym miesiącem kojarzą najbardziej

AnkaK 20:44, 25 cze 2017

I ja, choć spóźniona, dołączam do życzeń! Spełnienia marzeń!
Nadrobiłam zaległości, ale piękna wyprawa! Ja po takiej pewnie miałabym ochotę ogród zaorać i na nowo zacząć
Margarete 23:41, 25 cze 2017

AgataP napisał(a)
Jesssu Małgośka co narzekasz - Twojej energii to 18-latki mogłyby pozazdrościć. Jesteś bogata w doświadczenie, wiesz czego chcesz, umiesz to zrealizować... no żyć tylko dalej... buziaki ogromne...

Ty to umiesz postawić na nogi to co stoi na głowie Agata
Czasem trzeba chyba takiego kopniaka żeby się puknąć w czoło i cieszyć się swoim życiem takim jakie ono jest
Dzięki!
Buziaki!
Margarete 23:43, 25 cze 2017

Margerytka40 napisał(a)
Małgosiu to i ode mnie przyjmij całuski na tę 18-natkę,która by to nie była. Życzę byś zawsze ciałem i duchem czuła,że to pierwsza.

Dziękuję Asiu. Miło mi odbierać takie fajne życzenia.
Margarete 23:48, 25 cze 2017

AnnaCh napisał(a)
No to i ode mnie spóźnione, ale bardzo serdeczne naj
Kupiłaś co miałaś, czy podjechać i zrobić Ci fotki? Jutro mogę, po drodze do domu prawie mam

Dziękuję bardzo.
Aniu nie kupiłam bo nie zdecydowałam się jeszcze ostatecznie czy będę je sadzić tam gdzie pierwotnie planowałam. Sama ze sobą nie mogę się dogadać i co chwila mi się koncepcja zmienia.
Ale dzięki za gotowość pomocy Aniu
Margarete 23:50, 25 cze 2017

Agania napisał(a)

Jest tam pięknie....super Małgoś fotorelacja, kiedyś muszę się tam wybrać...przy okazji urodzinkowe naj....
Cczerwiec w ogrodzie szczególny najpiękniejsze twoje róże...róże i szałwie zawsze mi się z tym miesiącem kojarzą najbardziej

Za życzenia dziękuję. Wycieczkę i do Forst i do Spreewald a przede wszystkim do Doliny rzeki Bóbr oraz Doliny Pałaców i Ogrodów polecam

Margarete 23:54, 25 cze 2017

AnkaK napisał(a)
I ja, choć spóźniona, dołączam do życzeń! Spełnienia marzeń!
Nadrobiłam zaległości, ale piękna wyprawa! Ja po takiej pewnie miałabym ochotę ogród zaorać i na nowo zacząć

Anka zaorać swój ogród to ja mam ochotę po każdym ogrodowiskowe spotkaniu w innych ogrodach naszych koleżanek...,
Jakbym była młodsza albo miał by mi kto pomóc to już bym to zrobiła i założyła ogród od nowa

Wielkie dzięki za życzenia
Rench 12:06, 26 cze 2017

Fantastyczna wycieczka,z przyjemnością poczytałam,muszę też taką odbyć,może w przyszłym roku.
Zwrócę się wtedy do ciebie o plan.
Szkoda,że nie znasz nazwy tej wspaniałej pnącej,która pokazałaś na wstępie opowiadania.
A Twoje róże jakie dorodne
kasja83 13:04, 26 cze 2017

A i ja z życzeniami!!!Wszystkiego dobrego