Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe skarby

Ogrodowe skarby

sylwia_slomc... 13:57, 05 cze 2016

Żałuję, że nie możemy być , ale czekam na fotorelację dziewczyn, szkoda, że się z Wami nie spotkam, ale może kiedyś przywieje Was w moje strony
Betka 22:17, 05 cze 2016

No i po spotkaniu czas zdecydowanie za szybko płynie !!!!
Chciałam podziękować wszystkim moim dzisiejszym gościom ....kochani jesteście!!!
Dziękuję za pyszne smakołyki i za prezenty! Było mi ogromnie miło... przemiło gościć tak wspaniałych i sympatycznych ludzi
Spędziłam z Wami bardzo sympatyczne popołudnie Mam nadzieję że i Wam czas miną miło
"Grupa Lubelski" jest super !!!

A tym którym nie udało się dojechać chcę powiedzieć że pierwsze koty za płoty i jeśli pierwsze spotkanie udało się zorganizować to na pewno nie był to ostatnie

Buziole

Edit : jak na gospodynię spotkania przystało .....fotek brak goście byli ważniejsi
katel 22:18, 05 cze 2016

Beatko bardzo Wam dziękuję za wspaniałe przyjęcie! Cudowny ogród, hipnotyzujące okno i ten kiedyś - rów z którego wyczarowaliście bajkowy, kolorowy strumień . Nagadałam się najadłam i jeszcze rośliny wywiozłam. Zdjęć zrobiłam chyba sporo ale nie wiem, bo dopiero kompa dopadłam i jeszcze nie oglądałam ale wpiszę podziękowania i muszę lecieć dżemik robić, zdjęcia wstawię jak tylko będę mogła.
Pozdrawiam
Betka 22:25, 05 cze 2016

katel napisał(a)
Beatko bardzo Wam dziękuję za wspaniałe przyjęcie! Cudowny ogród, hipnotyzujące okno i ten kiedyś - rów z którego wyczarowaliście bajkowy, kolorowy strumień . Nagadałam się najadłam i jeszcze rośliny wywiozłam. Zdjęć zrobiłam chyba sporo ale nie wiem, bo dopiero kompa dopadłam i jeszcze nie oglądałam ale wpiszę podziękowania i muszę lecieć dżemik robić, zdjęcia wstawię jak tylko będę mogła.
Pozdrawiam

Kasiu dziękuję jesteś przemiłą,szaloną i twórczą osobą cieszę się że mogłam Cię gościć
Również pozdrawiam

Zdjęć jestem ciekawa więc z niecierpliwością czekam
amelia_b 22:39, 05 cze 2016

Beatko ja tez bardzo dziękuje za cudowne spotkanie, chwile spędzone z Wami są bezcenne ogród w realu jest boski, za te widoki dala bym się zastrzelić Pozdrawiam Was kochani serdecznie
Betka 22:48, 05 cze 2016

Amelio bardzo miło mi było cie gościć w ogrodzie ze strumykiem (tylko wody brak ) Warto było odważyć sie i zrobić to spotkanie tak mi się dobrze na duszy zrobiło czas zdecydowanie za szybko pędził. Czasu nie zatrzymamy za to wspomnienia zostają na zawsze ! Dziękuję za zdjęcia
Kuleczki mnie urzekły te co zostały juz są moje
Buziaki
sylwia_slomc... 22:55, 05 cze 2016

Ale super było, pierwszy raz , ale jestem pewna, że nie ostatni bo za takimi gośćmi się tęskni wiem z autopsji
Ewkakonewka 23:06, 05 cze 2016

Byłam, widziałam, na moście stałam, przy oknie siedziałam, generalnie miodzio, na żywo jeszcze piękniej, pracy włożone w ogród ogroooooom, ale efekt boooooooooski
Dziękuję za zaproszenie
Bardzo, bardzo miło było Was poznać

Marga 23:17, 05 cze 2016

Słuchajcie, ogród Beatki jest 100 razy piękniejszy w realu niż na zdjęciach. Niektóre rośliny to prawdziwe olbrzymki! A jakie zdrowe. Wszystkie rabaty ma przepięknie skomponowane.
Baaardzo Ci Beatko dziękuję za zaproszenie. Było przesympatycznie
amelia_b 23:20, 05 cze 2016

Betka napisał(a)
Amelio bardzo miło mi było cie gościć w ogrodzie ze strumykiem (tylko wody brak ) Warto było odważyć sie i zrobić to spotkanie tak mi się dobrze na duszy zrobiło czas zdecydowanie za szybko pędził. Czasu nie zatrzymamy za to wspomnienia zostają na zawsze ! Dziękuję za zdjęcia
Kuleczki mnie urzekły te co zostały juz są moje
Buziaki
Cieszę się że smakowało, przepis jutro na pw Ci wyślę szkoda że czasu nie da się zatrzymać chociaż na troszeczkę,myślę że będzie jeszcze sporo okazji do spotkania Buziaki też przesyłam na dobranoc