Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe skarby

Ogrodowe skarby

KasiaWB 00:09, 06 cze 2016

Amelia i jej pyszne kulki p.s. ja też poproszę przepis
KasiaWB 00:12, 06 cze 2016

cdn.. idę spać dziękuję i dobrej nocki

Betka 08:47, 06 cze 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ale super było, pierwszy raz , ale jestem pewna, że nie ostatni bo za takimi gośćmi się tęskni wiem z autopsji

Pewnie że się tęskni dla mnie czas tak śmignął że hej!!! Było bardzo miło więc na pewno jeszcze się spotkamy Takim samym czy też większym składzie

Ewkakonewka napisał(a)
Byłam, widziałam, na moście stałam, przy oknie siedziałam, generalnie miodzio, na żywo jeszcze piękniej, pracy włożone w ogród ogroooooom, ale efekt boooooooooski
Dziękuję za zaproszenie
Bardzo, bardzo miło było Was poznać

Ewa ja również cieszę się że w końcu Cię poznałam Dzięki za miłe słowa no i za odwiedziny też

Marga napisał(a)
Słuchajcie, ogród Beatki jest 100 razy piękniejszy w realu niż na zdjęciach. Niektóre rośliny to prawdziwe olbrzymki! A jakie zdrowe. Wszystkie rabaty ma przepięknie skomponowane.
Baaardzo Ci Beatko dziękuję za zaproszenie. Było przesympatycznie

No i wyszło szydło z worka że zdjęć nie umiem robić hihihihi no bo jak telefonem można zrobić zdjęcie dobre Miło czyta się takie sympatyczne słowa dodają otuchy !!! i uświadamiają że to co razem z eMem zrobiliśmy ma sens

KasiaWB napisał(a)
Bardzo serdecznie dziękujemy za zaproszenie i możliwość spędzenia popołudnia w pięknym ogrodzie i w doborowym towarzystwie Było super
Serdecznie pozdrawiamy Gospodarzy i ich całą Rodzinę a także wszystkich przybyłych Gości

Teraz wstawię kilka fotek, a pozostałe może uda się jutro

Wspaniali Gospodarze

Kasiu dziękuję za fotki w końcu mam z Piotrkiem zdjęcie i to w ogrodzie hihihi trzy lata na takie czekałam
Nam również było miło gościć tak sympatycznych gości !!!
anabuko1 14:37, 06 cze 2016

O fajnie na zdjatka popatrzeć.Na pewno było suuper!!
Żałuję,że nie mogłam z wami tam być
Cóz życie czasami pisze inne scenariusze
pozdrawiam serdecznie
AgaeM 14:52, 06 cze 2016

Inne scenariusze, to fakt. My pozdrawiamy z chirurgii na obserwacji wyrostka. Dziś ciezka noc. Echhh...
Anda 16:28, 06 cze 2016

Witaj Betko. Przyszłam od Amelki zwabiona wiadomością o odbytym spotkaniu. Śliczny masz ogród. Cudne rabaty. Spotkania zazdroszczę i fajnie, że mogłam zdjęcia pooglądać Będę zaglądać
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
amelia_b 19:29, 06 cze 2016

Melduję że ostróżki posadzone
Betka 20:23, 06 cze 2016

anabuko1 napisał(a)
O fajnie na zdjatka popatrzeć.Na pewno było suuper!!
Żałuję,że nie mogłam z wami tam być
Cóz życie czasami pisze inne scenariusze
pozdrawiam serdecznie

Zdjęcia i spotkanie faktycznie fajne
Nie przejmuj się to dopiero pierwsze spotkanie a powtórzyć go zawsze można
Pozdrawiam
Betka 20:52, 06 cze 2016

AgaeM napisał(a)
Inne scenariusze, to fakt. My pozdrawiamy z chirurgii na obserwacji wyrostka. Dziś ciezka noc. Echhh...

Ojej ... to nie dobrze !!! Cóż mogę napisać Zdrowia życzę!!!! A spotkanie pewnie jeszcze jakieś się wykluje
Pozdrawiam
Betka 21:03, 06 cze 2016

Anda napisał(a)
Witaj Betko. Przyszłam od Amelki zwabiona wiadomością o odbytym spotkaniu. Śliczny masz ogród. Cudne rabaty. Spotkania zazdroszczę i fajnie, że mogłam zdjęcia pooglądać Będę zaglądać

Witaj
Dziękuję Miło Cię gościć w Naszym ogrodzie
Spotkanie było naprawdę przemiłe tylko tak szybko czas ucieka że aż żal!!!!
Zapraszam zaglądaj