Betka
10:21, 19 sty 2017

Danusiu u mnie brama zawsze jest otwarta
udało mi sie zorganizować spotkanie ogrodników pasjonatów z lubelskiego to i uda mi się zorganizować ponownie z tym ze dla większego grona . Moze pod koniec czerwca bo moja córcia idzi do Komunii wiec wczesniej nie bardzo będę miała czas. Danusiu tak w ogóle to jestem mile zaskoczona twoim wpisem . Z rad skorzystam na pewno bo jestem świadoma że jeszcze sporo przede mną zmian . A z cebulkowymi to jak co roku sa plany a potem kasy brak ale mam ochotę kupic te 3.000 cebulek.....ależ by była piękna wiosna 
Narcyze przestały u mnie kwitnąć sa same liście ? Znajoma mówiła mi ze powinnam je wykopać i ponownie posadzić? Sama nie wiem co z nimi.
Mówisz popracować nad detalami nasuwa mi sie myśl ...kanciki których u mnie raczej brak. Do mnie kazda rada sie liczy zwłaszcza jesli chodzi o rabaty nad woda . Posadziłam tam sporo bylin i mosze przyznać że nie jest prosta pielęgnacja w tamtym miejscu . Zastanawiam sie czy nie obsypać brzegów zrębkami ale w razie deszczu obawiam sie że spłynął do wody?!

Narcyze przestały u mnie kwitnąć sa same liście ? Znajoma mówiła mi ze powinnam je wykopać i ponownie posadzić? Sama nie wiem co z nimi.
Mówisz popracować nad detalami nasuwa mi sie myśl ...kanciki których u mnie raczej brak. Do mnie kazda rada sie liczy zwłaszcza jesli chodzi o rabaty nad woda . Posadziłam tam sporo bylin i mosze przyznać że nie jest prosta pielęgnacja w tamtym miejscu . Zastanawiam sie czy nie obsypać brzegów zrębkami ale w razie deszczu obawiam sie że spłynął do wody?!