Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe skarby

Ogrodowe skarby

Betka 08:46, 15 sty 2017

Warmia 09:38, 15 sty 2017

Nie wiem dlaczego wcześniej do Ciebie nie trafiłam. Szok. Ale jak to się mówi : lepiej późno niż wcale. Jestem, podziwiam i chwalę. Ogród piękny. Widać,że lubisz rośliny, a one Ciebie Kot też cudny. Podrap go ode mnie za uchem. Pozdrawiam Marta.
sylwia_slomc... 10:00, 15 sty 2017

Zasypało Was, u nas dopiero sypieFajnie jak śnieg przykrywa wszystkie szarości i burości i jest tak czyściutko. I nawet u mnie kretówek nie widać

Martucha się pokazała Martuś cofnij się do momentu z budową rowu i powstawania rabat nad nim i zobacz jaki efekt zniewalający
Perełkę na forum Beatka stworzyła
Betka 10:40, 15 sty 2017

Warmia napisał(a)
Nie wiem dlaczego wcześniej do Ciebie nie trafiłam. Szok. Ale jak to się mówi : lepiej późno niż wcale. Jestem, podziwiam i chwalę. Ogród piękny. Widać,że lubisz rośliny, a one Ciebie Kot też cudny. Podrap go ode mnie za uchem. Pozdrawiam Marta.

Witaj
Dziękuję za te miłe słowa . A kotka juz za uszkiem podrapałam
Zapraszam u mnie będziesz zawsze na bieżąco watek jak zauważyłaś zapewne ma tempo żółwia hahaha
Betka 10:44, 15 sty 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Zasypało Was, u nas dopiero sypieFajnie jak śnieg przykrywa wszystkie szarości i burości i jest tak czyściutko. I nawet u mnie kretówek nie widać

Martucha się pokazała Martuś cofnij się do momentu z budową rowu i powstawania rabat nad nim i zobacz jaki efekt zniewalający

Kretów nie widać to fakt i czyściutko dookoła
Ale mi reklamę robisz dziękuję tylko czy na tą perełkę zasłużyłam? W każdym razie dziękuję bardzo. Miło tak poczytać
Warmia 14:19, 15 sty 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

Powiedzmy, że ujawniłam się, bo jestem cały czas. Jestem chora, więc mam trochę czasu i zwiedzam co nie co. Ogród Beatki mnie zachwycił. Uwielbiam ogrody z taką różnorodnością roślin. Praca jaką włożyli w ujarzmienie tego kawałka ziemi jaki mieli na początku... jestem pełna podziwu i chylę czoła (chociaż bolą mnie wszystkie mięśnie )

Beatko, jesteś WIELKA
katel 22:43, 15 sty 2017

Betka napisał(a)

Kretów nie widać to fakt i czyściutko dookoła
Ale mi reklamę robisz dziękuję tylko czy na tą perełkę zasłużyłam? W każdym razie dziękuję bardzo. Miło tak poczytać

Beatko Ty jesteś bardzo skromną osobą a przy tym niesamowicie pracowitą a Twój/Wasz ogród bez wątpienia jest perełką, ja byłam nim zachwycona (miałam przyjemność zobaczyć go osobiście) a jeszcze jak się zobaczy z czego powstał (zdjęcia na kilku pierwszych stronach), to szczęka opada!
Bardzo chętnie skorzystam z zaproszenia jak skończycie
Betka 00:35, 19 sty 2017

Dziewczyny bardzo dziękuję.
Cały czas nad ogrodem pracuje zresztą wiecie same jak to jest! Konca nie widać! Zawsze można coś poprawić , ulepszyć wydrzeć trochę trawnika i posadzić jeszcze "cos".
Wiosna przyniesie mi niespodziankę w formie kwiatowej a mianowicie posadziłam tulipany przy brabantach po 30 po kazdej stronie. Ciekawa jestem jak będzie to wyglądało. Tulipany posadzone to max wiec tym bardziej będzie niespodzianka! A póki co cieszę się z pięknej zimy
Pozdrawiam
Gardenarium 08:53, 19 sty 2017

Zdecydowanie za mało tulipanów. Twój ogród pomieści 3.000.
W takiej scenerii pasują nad wodą narcyzy. Nie trzeba ich wykopywać i natuaralnie się komponują z bylinami. W Anglii dużo takich miejsc.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 08:54, 19 sty 2017

Z powodu kotów i rowu też chcę do Ciebie przyjechać, na pewno skorzystasz z porad
Dodam, że jestem zakochana w Twoim ogrodzie. Ja bym popracowała nad detalami

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies