Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe skarby

Ogrodowe skarby

Betka 13:52, 27 maj 2013

figa napisał(a)
Podglądam od dawna.. niesamowity ogrom pracy i w dodatku wszystko świetnie wygląda, ale najpiękniejszy jest zakątek z brzozami...PIĘKNY. pozdr

Witaj! Ogrom pracy był i jeszcze dużo przed nami ale właśnie dzięki takim wpisom jak od Ciebie chce się robić Dzięki i zaglądaj do mnie Pozdro
Betka 13:55, 27 maj 2013

janina_zawada napisał(a)
Ładnie ci wszystko rośnie i nawet pięknie kwitnie ale przy takiej pogodzie to i bez podlewania się przyjmie .. U mnie też pada a w ogrodzie znowu stoi woda .. Piękne zakupy , takiego iglaka NN też mam a klonik mi padł po tej zimie , chyba nie lubi jak na nim dużo śniegu leży bo dwie zimy przetrwał a ta go zniszczyła ..

Pogoda sprzyja przyjmowaniu się roślin tylko ja już bym mogła działać dalej !
A tu nic nie można robić Klon palmowy szybko przemarza mam nadzieję że jakoś dam radę w pielęgnacji bo to drzewko bardzo mi się podoba
Pozdrawiam
Ewa4 11:36, 28 maj 2013

Mostek elegancki fajna rodzinka a pod mostkiem jak się rozrasta już .
pagap 20:18, 28 maj 2013

Witaj ja również Twój ogrod widzę po raz pierwszy, kryłaś się czy co hhhii i pomyśleć jak fajnie można zagospodarować strumyk, jest pięknie ale musieliście się napracować. A zakupowe szaleństwo udane. Widzę, że jesteś z lubelskiego to tak jak my, a skąd dokładnie? pozdr
Betka 23:43, 30 maj 2013

Ewa4 napisał(a)
Mostek elegancki fajna rodzinka a pod mostkiem jak się rozrasta już .

Deszczyk padał więc rosną roślinki ale i chwasty pielenie mnie czeka!!!
Betka 23:47, 30 maj 2013

pagap napisał(a)
Witaj ja również Twój ogrod widzę po raz pierwszy, kryłaś się czy co hhhii i pomyśleć jak fajnie można zagospodarować strumyk, jest pięknie ale musieliście się napracować. A zakupowe szaleństwo udane. Widzę, że jesteś z lubelskiego to tak jak my, a skąd dokładnie? pozdr

hihi nie kryłam się Cieszę się że podobają Ci się moje zmagania przy strumyku pracy sporo już włożyliśmy ale to nie koniec, jak będzie można wejść to czeka nas sianie trawy i pewnie jeszcze coś posadzę
Ewa4 11:27, 31 maj 2013

Hej Beatko wyrywasz chwasty bo dziś w mniare ładnie ja idę popracować nad udoskonaleniem jednej rabaty nie podoba mi się chyba mała przeróbka będzie.Pozdrawiam
renatamama3 11:39, 31 maj 2013

U mnie też chwasty rosną na potęgę,tak dolało ,że woda gdzie nie gdzie rano stała.
danuta_szwajcer 13:35, 31 maj 2013

Mostek super no i ogrom pracy ale nasadzenia już są i efekt pracy widac Pięknie juz kwitnie
Betka 22:16, 31 maj 2013

Ewa4 napisał(a)
Hej Beatko wyrywasz chwasty bo dziś w mniare ładnie ja idę popracować nad udoskonaleniem jednej rabaty nie podoba mi się chyba mała przeróbka będzie.Pozdrawiam

Ewuś Rano padało ale po południu było już słoneczko Dzisiaj trochę rolnikowałam - sadziłam paprykę .Wieczorem za to chociaż na troszeczkę wpadłam do ogrodu, poustawiałam roślinki przy płocie nad strumykiem. Jutro planuję wstać o piątej i działać. Dni są dla mnie za krótkie nie wyrabiam na zakrętach wszystko robię dosłownie w biegu aby jak najwięcej zrobić i jak najszybciej zobaczyć zieloną trawkę a nie ziemię!