Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

kitek81 23:33, 07 lip 2014

no w końcu jakieś pismo obrazkowe
horti i pelargonie jakie masz śliczne juka z czosnkami też fajnie wygląda
pomidorki mniam mniam, ja dziś też zjadłam jednego prosto z krzaka, pyszny był tylko mój był żółty
altanka wyszła super, jest gdzie pobiesiadować
liliowce też masz piękne!
widzisz, musisz częściej się chwalić zdjęciami ze swojego ogrodu
yolka 23:37, 07 lip 2014

kitek81 napisał(a)
no w końcu jakieś pismo obrazkowe
horti i pelargonie jakie masz śliczne juka z czosnkami też fajnie wygląda
pomidorki mniam mniam, ja dziś też zjadłam jednego prosto z krzaka, pyszny był tylko mój był żółty
altanka wyszła super, jest gdzie pobiesiadować
liliowce też masz piękne!
widzisz, musisz częściej się chwalić zdjęciami ze swojego ogrodu

No to jutro od rana będę spacerować po swoim ogrodzie z zadartą głową
EPODLAS 23:40, 07 lip 2014

Jolu, we Włocławku solidnie popadało, ale czy na działce to nie wiem. Mam ogród oddalony o 50 km. W tym roku jestem dużo na działce. Do domu wcale nie chciało mi się wracać. Pozdrówka.
yolka 23:42, 07 lip 2014

EPODLAS napisał(a)
Jolu, we Włocławku solidnie popadało, ale czy na działce to nie wiem. Mam ogród oddalony o 50 km. W tym roku jestem dużo na działce. Do domu wcale nie chciało mi się wracać. Pozdrówka.

Nie dziwię sie, z wiekiem przynajmniej ja, jestem coraz wiekszym niewolnikiem przyrody, a miasto to męczarnia. Grzmi coraz głosniej-czekam na deszcz
kitek81 23:54, 07 lip 2014

yolka napisał(a)

No to jutro od rana będę spacerować po swoim ogrodzie z zadartą głową

i bardzo dobrze, tak trzymaj
kitek81 23:56, 07 lip 2014

yolka napisał(a)

Nie dziwię sie, z wiekiem przynajmniej ja, jestem coraz wiekszym niewolnikiem przyrody, a miasto to męczarnia. Grzmi coraz głosniej-czekam na deszcz

u mnie też gdzieś daleko "beczki kulają", ciekawe, czy do nas dojdzie i czy popada, bo ja wieczorem wszystko popodlewałam, to wtedy zawsze jeszcze popada
as226 00:15, 08 lip 2014

Witaj, Piękne kwiaty u Ciebie: hortensje i pelargonie cudowne, a kwiaty juki zjawiskowe Pomidorki też posiadam Będę odwiedzać pozdr
paniprzyroda 00:32, 08 lip 2014

Hortensja trzyma pion A mnie wpadła w oko altanka, jest uroczo/angielska w swej prostocie i pasuje do krajobrazu Jeszcze malwy przy niej... a może pnąca róża... Pozdrawiam.
yolka 11:14, 08 lip 2014

as226 napisał(a)
Witaj, Piękne kwiaty u Ciebie: hortensje i pelargonie cudowne, a kwiaty juki zjawiskowe Pomidorki też posiadam Będę odwiedzać pozdr

Witaj. Wkrótce wpadne z wizytą
yolka 11:17, 08 lip 2014

paniprzyroda napisał(a)
Hortensja trzyma pion A mnie wpadła w oko altanka, jest uroczo/angielska w swej prostocie i pasuje do krajobrazu Jeszcze malwy przy niej... a może pnąca róża... Pozdrawiam.

Altanka może być tylko obok barierki przy tarasie są metalowe, ale taj juz musi zostać, za duże koszty aby zmieniać. Wokół altanki mam 4 róże i trzy powojniki od południowo-zach. strony, od wschodniej liliowce i wejście, a od płnocnej różaneczniki podsadzone brunerą. Wszystko jeszcze małe i niewidoczne. Mam nadzieję, ze w przyszłym roku będzie lepiej. Pozdrawiam