Piekne masz hortensje a ten chodniczek z płyt i żwirku za kazdym razem na nowo mnie zachwyca.Pozdrówka.
Między Inem a Pakością jest szkółka w Kościelcu, albo już w Wielowsi - nigdy niem wiem która to wioska, a szkółkę w Pakości polecam: mają ogromny wybór bylin, traw, żurawek. Ostatnio kupiłam liliowce - naprawdę duzy wybór. Ceny nienajwyzsze porównując ile wydaja inni forumowicze. Ta szkółka jest za Pakością w stronę Mgilna - Na końcu ulicy Mogileńskiej, jest na mapach google, nazywa się: Ogrodnictwo Specjalistyczne WW.Barcikowscy. Byli w Mai w Ogrodzie poszukam w necie który to odcinek to zobaczysz.Cyba gdzięs niedaleko mieszkasz. Ja napisze ci na pw.Pozdrawiam
O rany, ja kiedys mieszkalam w Koscielcu...ale nie w tym co piszecie
Szkółka róz w Batkowie a szkółka roślin w Kościelcu - ale Fryszkowscy. To znalazłam
No proszę dawno nie zaglądałam a tu takie zmiany Czas na zmianę nazwy wątku Jolu to prawdziwy piękny ogród a nie prawie Buziam
Yolu, bo ja jeszcze u Ciebie jestem i z szoku wyjść nie mogę, jak się u Ciebie wszystko zmienia! i też uważam, że nazwa wątku się już nie zgadza-mus zmienić!