wow, dawno mnie nie było, a tu normalnie jak nowy ogród! super wyszły Ci rabatki, bardzo mi się podobają! masz rękę do roślin, nie tylko tych w gruncie, ale tych do ukorzenienia również-brawo i gratuluję
pozdrawiam
Yolka, ja gdzies tam w twoje rewiry wysyłam M.do szkółki po róże. Między Ino a Pakością. Kupowałaś tam kiedyś? I widziałam że dużą szkółkę roślin i drzew też tam masz niedaleko. Szukałam po okolicach, najbliżej mam własnie tam, albo za Toruń.. Torun troche bliżej.
Między Inem a Pakością jest szkółka w Kościelcu, albo już w Wielowsi - nigdy niem wiem która to wioska, a szkółkę w Pakości polecam: mają ogromny wybór bylin, traw, żurawek. Ostatnio kupiłam liliowce - naprawdę duzy wybór. Ceny nienajwyzsze porównując ile wydaja inni forumowicze. Ta szkółka jest za Pakością w stronę Mgilna - Na końcu ulicy Mogileńskiej, jest na mapach google, nazywa się: Ogrodnictwo Specjalistyczne WW.Barcikowscy. Byli w Mai w Ogrodzie poszukam w necie który to odcinek to zobaczysz.Cyba gdzięs niedaleko mieszkasz. Ja napisze ci na pw.Pozdrawiam