Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

yolka 16:02, 27 lip 2014

paniprzyroda napisał(a)
Byłam, widziałam, a hortensje masz bardzo ładne

Tylko szkoda, że na pełnym słońcu, podlewam codziennie i sie jakoś trzymają. Dzięki za odwiedziny
Viola 16:56, 27 lip 2014

Jaka piękna kanna U mnie jeszcze daleko do kwitnięcia
kitek81 21:46, 27 lip 2014

wow, dawno mnie nie było, a tu normalnie jak nowy ogród! super wyszły Ci rabatki, bardzo mi się podobają! masz rękę do roślin, nie tylko tych w gruncie, ale tych do ukorzenienia również-brawo i gratuluję
pozdrawiam
yolka 22:51, 27 lip 2014

Viola napisał(a)
Jaka piękna kanna U mnie jeszcze daleko do kwitnięcia

Pędziłam je w doniczkach od początku marca, w po 15 maja poszły do gruntu
yolka 22:52, 27 lip 2014

kitek81 napisał(a)
wow, dawno mnie nie było, a tu normalnie jak nowy ogród! super wyszły Ci rabatki, bardzo mi się podobają! masz rękę do roślin, nie tylko tych w gruncie, ale tych do ukorzenienia również-brawo i gratuluję
pozdrawiam

Z tą reką to raczej przesada, poprostu zgłębiam tajniki forografowania Pozdrawiam i zapraszam
Viola 23:21, 27 lip 2014

yolka napisał(a)

Pędziłam je w doniczkach od początku marca, w po 15 maja poszły do gruntu

No właśnie, a ja od razu do gruntu posadziłam, ale za późno
yolka 23:23, 27 lip 2014

Viola napisał(a)

No właśnie, a ja od razu do gruntu posadziłam, ale za późno

BĘDĄ KWITŁY TYLKO TROCHE PÓŹNIEJ
kosolka 14:40, 28 lip 2014

Yolka, ja gdzies tam w twoje rewiry wysyłam M.do szkółki po róże. Między Ino a Pakością. Kupowałaś tam kiedyś? I widziałam że dużą szkółkę roślin i drzew też tam masz niedaleko. Szukałam po okolicach, najbliżej mam własnie tam, albo za Toruń.. Torun troche bliżej.
Bogdzia 17:13, 28 lip 2014

Piekne masz hortensje a ten chodniczek z płyt i żwirku za kazdym razem na nowo mnie zachwyca.Pozdrówka.
yolka 17:40, 28 lip 2014

kosolka napisał(a)
Yolka, ja gdzies tam w twoje rewiry wysyłam M.do szkółki po róże. Między Ino a Pakością. Kupowałaś tam kiedyś? I widziałam że dużą szkółkę roślin i drzew też tam masz niedaleko. Szukałam po okolicach, najbliżej mam własnie tam, albo za Toruń.. Torun troche bliżej.

Między Inem a Pakością jest szkółka w Kościelcu, albo już w Wielowsi - nigdy niem wiem która to wioska, a szkółkę w Pakości polecam: mają ogromny wybór bylin, traw, żurawek. Ostatnio kupiłam liliowce - naprawdę duzy wybór. Ceny nienajwyzsze porównując ile wydaja inni forumowicze. Ta szkółka jest za Pakością w stronę Mgilna - Na końcu ulicy Mogileńskiej, jest na mapach google, nazywa się: Ogrodnictwo Specjalistyczne WW.Barcikowscy. Byli w Mai w Ogrodzie poszukam w necie który to odcinek to zobaczysz.Cyba gdzięs niedaleko mieszkasz. Ja napisze ci na pw.Pozdrawiam