Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

yolka 21:50, 27 wrz 2014

Kamienny ogród
yolka 22:05, 27 wrz 2014

malgocha1960 napisał(a)
Jola,ja mam białego rozchodnika i on faktycznie ani nie chce się rozsiewać ani rozrastać się,ale dla tak sympatycznej znajomej wiosna odkopię ci kawałek.Ciekawe czy dziewczynom zakwitł żółty.Jak będzie odmianowo zgadzał się trzeba będzie na przyszłą agrę pokusic sie jeszcze o nowy kolor.

No Gosia popróbujemy pokombinować z białym, może u mnie ruszy, tez ciekawa jestem jaki ten zółty będzie, czy zóóty? Pozdrawiam Gosiu i miłej niedzieli. Pochwale się jeszcze, że byłam dziś na wystawie w Łuczniczce i u Ani w Kamiennym, Spędziłam podobnie jak u Ciebie przesympatyczne chwile. Pozdróweczka.
yolka 22:09, 27 wrz 2014

GorAna napisał(a)
Joluś, ale miłe słowa...dziękuję....miałam przygotowane dla Ciebie żurawki i zupełnie o nich zapomniałam....nic to poczekają.....moje trawki już rosną

O to dobrze Aniu, że zapomniałaś, przechowaj je do wiosny - będzie okazja sie spotkać
GorAna 22:12, 27 wrz 2014

yolka napisał(a)

O to dobrze Aniu, że zapomniałaś, przechowaj je do wiosny - będzie okazja sie spotkać

Może trawny sie rozrosną to będziemy dzielić
Dobranoc
Bogdzia 16:23, 28 wrz 2014

Fajne spotkanie miałyście. Zdjecia piękne i ogród Ani oczywiście piękny i ciekawy . Pozdrówka.
eda 20:39, 28 wrz 2014

Super spotkanko a ja tak blisko kiedyś byłam zazdraszczam ....pięknie jak zawsze i buzie milutkie pozdrawiam serdecznie
Napia 08:59, 29 wrz 2014

Przesympatyczne zdjęcia z Waszego spotkania, a kamienny ogród niezwykły i jeszcze dopisywała Wam fantastyczna pogoda
Pozdrawiam serdecznie
GorAna 12:24, 29 wrz 2014

eda napisał(a)
Super spotkanko a ja tak blisko kiedyś byłam zazdraszczam ....pięknie jak zawsze i buzie milutkie pozdrawiam serdecznie

Edytko, wszystko jeszcze przed Tobą....Kamienny stoi otworem....bramy nigdy nie zamykam
Joluś miłego tygodnia życzę
yolka 13:25, 29 wrz 2014

Bogdzia napisał(a)
Fajne spotkanie miałyście. Zdjecia piękne i ogród Ani oczywiście piękny i ciekawy . Pozdrówka.

Ogród Ani ma niezwykły klimat, myslę, że obecność dużej ilości kamienia daje jakąś energię, dobrze się tam czułam. Kamienie kamieniami, ale to ludzie tworzą klimat. Było super.
yolka 13:27, 29 wrz 2014

eda napisał(a)

Widzisz Edyta, trzeba sie opowiedziec jak sie opuszcza swoją miejscowość i powiedzieć gdzie się jedzie. W każdym zakątku można się pewnie zatrzymać i przyjemnie czas spedzić