Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

yolka 12:35, 02 paź 2014

AsiaK_Z napisał(a)
Przybiegłam z rewizytą. Jolu zmiany u Ciebie zaszły ogromne. Ogród masz piękny. Jest i dla mnie nadzieja

Bedzie pieknie u Ciebie, a u mnie jeszcze tez duzo pracy. Dzięki za odwiedzinki i zapraszam od czasu do czasu.
AsiaK_Z 12:37, 02 paź 2014

Na pewno będę zaglądać Pozdrawiam serdecznie
kitek81 13:24, 02 paź 2014

Ja się pytam, kiedy Ty taki piękny ogród wyczarowałaś? Cichutko sobie robisz i nic się nie chwalisz, a potem dajesz po oczach
super wszystko wygląda, nawet koper o poranku
pozdrawiam :*
yolka 13:52, 02 paź 2014

kitek81 napisał(a)
Ja się pytam, kiedy Ty taki piękny ogród wyczarowałaś? Cichutko sobie robisz i nic się nie chwalisz, a potem dajesz po oczach
super wszystko wygląda, nawet koper o poranku
pozdrawiam :*

Czaruje od podad dwóch lat, zaczęłam wiosna 2012, ale dużo jeszcze przede mną, a foty robię tak żeby ładnie wyglądało pozdrawiam Kasiu i słonka przez wiele dni zyczę
malgorzata_s... 09:21, 03 paź 2014

Jolu cofnęłam się w czasie do września Czytałam u Ani że byłaś, ale już nie wyrabiam aby wszędzie co dzień być Cudowne spotkanko i Wy super jesteście Pochodziłam po Twoim ogrodzie i też te smerfy w komplecie z ostróżką mnie urzekły Cudnie u Ciebie Buziaki
yolka 09:28, 03 paź 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Jolu cofnęłam się w czasie do września Czytałam u Ani że byłaś, ale już nie wyrabiam aby wszędzie co dzień być Cudowne spotkanko i Wy super jesteście Pochodziłam po Twoim ogrodzie i też te smerfy w komplecie z ostróżką mnie urzekły Cudnie u Ciebie Buziaki

Gosiu to jest oczywiste, że wszędzie sie nie da, Z reguły ogladam cudowne obrazeczki, a z tekstem to tak bywa, że jak mnie zaciekawi jakis temat, poprostu zbyt duzo do ogarnięcia :
EPODLAS 09:41, 03 paź 2014

Jolu, jak chcesz to jak będę zbierała nasionka aksamitek to zbiorę też dla ciebie. Jak będę miała to ci dam znać. Siałam prosto do gruntu, w ogóle się z nimi nie certoliłam. Kwitną bardzo długo. Ja wszystkie jednoroczne sieje do gruntu i jakoś się udaje.
Pozdrawiam serdecznie.
EPODLAS 09:42, 03 paź 2014

Jolu, masz piękną altanę, teraz dopiero zobaczyłam
yolka 09:53, 03 paź 2014

EPODLAS napisał(a)
Jolu, masz piękną altanę, teraz dopiero zobaczyłam

Zapisuję się na aksamitki, ja siałam na rozsadę i nic, więc teraz bedę prosto do gruntu. Altana mus, bo drzewa porządnego na mojej działce nie ma , czekam tylko jak obrośnie roslinami: posadziłam róże pnące i powojniki. Pozdrawiam
kitek81 10:45, 03 paź 2014

zaglądam i zostawiam pozdrowienia w weekend zapraszam na zdjęcia