Jolka dobrze, że zajrzałam. Myślę jakiś nowy wątek, a to Twój.
W pięknej okolicy masz domek, jest gdzie wyjść i pospacerować. Pewnie co dzień rwałabym się nad jezioro, a stroiki rób i pokazuj. Zrobione przez siebie najbardziej cieszą.
Posoacerowałam po Twoich okolicach Pięknie tam masz, zazdroszczę takiej dużej kałuży pod nosem Po ogrodzie pochodziłam również, roślinki już profrsjonalnie zabezpieczone na zimę, ciepło im będzie, mróz im już niestraszny! Na przepis z rokitnika się piszę, jak można, to poproszę na priva co prawda mój jeszcze nie owocował, mam nadzieję, że za rok się poprawi i wyda owoce to wtedy przepis będzie jak znalazł jak macie to na pigwę też poproszę pozdrawiam i miłego przyszłego tygodnia
Spacrek po pięknych zakątkach zaliczyłam A jak zobaczyłam fotki ze śniegiem to pierwsza myś że to fotka z dzisiaj. Ale co nie nie mówic, to zima ze śniegiem o wiele ciekawsza. pozdrawiam
Piękny spacer nad jeziorem, myślałam, że zobaczę taflę lodu, ale to tylko u mnie kałuże zastygły Straszne wspomienie ten Ksawery, oby się nie rozwiało na biało
Jolu pozdrawiam
Zmieniony awatarek i wątek Cóż to za rewolucja?.
Dzisiaj naszło mnie na zmiane nazwy Prawie ogrodu... Podobno, zdaniem koleżanek z forum mój ogród jest już ogrodem, a nie prawie co czyniło różnicęMój watek zowie sie teraz Ogród z widokiem na jezioro. Przy okazji zmieniłam awatarek, mam nadzieję, ze się spodoba. Również mam nadzieję, iż technika mnie nie przerosła i edycja profilu w pelni się powiodła
Nazwa jak najbardziej na czasie, ale mało brakowało, a nie trafiłabym do Ciebie same zmiany