Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

kitek81 20:52, 30 lis 2014

Posoacerowałam po Twoich okolicach Pięknie tam masz, zazdroszczę takiej dużej kałuży pod nosem Po ogrodzie pochodziłam również, roślinki już profrsjonalnie zabezpieczone na zimę, ciepło im będzie, mróz im już niestraszny!
Na przepis z rokitnika się piszę, jak można, to poproszę na priva co prawda mój jeszcze nie owocował, mam nadzieję, że za rok się poprawi i wyda owoce to wtedy przepis będzie jak znalazł jak macie to na pigwę też poproszę
pozdrawiam i miłego przyszłego tygodnia
JoannA 21:04, 30 lis 2014

Spacrek po pięknych zakątkach zaliczyłam
A jak zobaczyłam fotki ze śniegiem to pierwsza myś że to fotka z dzisiaj. Ale co nie nie mówic, to zima ze śniegiem o wiele ciekawsza.
pozdrawiam
Agania 21:19, 30 lis 2014

Piękny spacer nad jeziorem, myślałam, że zobaczę taflę lodu, ale to tylko u mnie kałuże zastygły

Straszne wspomienie ten Ksawery, oby się nie rozwiało na biało
boguslawa_ma... 21:25, 30 lis 2014

Jolu pozdrawiam
muza 19:33, 01 gru 2014

Jolu , zapraszam do ogrodu dla leniwych , nie tylko wirtualnie czekam z kawą i dodatkami
yolka 19:35, 01 gru 2014

muza napisał(a)
Jolu , zapraszam do ogrodu dla leniwych , nie tylko wirtualnie czekam z kawą i dodatkami

Zapisane, zapamiętane, jak bedę przelotem odezwe sie na pw coby namiary zebrać. U mnie goście ogrodowi równiez mile widziami. Planuję spęd na przełom maja i czerwca - jesteś zaproszona
yolka 19:59, 01 gru 2014

Dzisiaj naszło mnie na zmiane nazwy Prawie ogrodu... Podobno, zdaniem koleżanek z forum mój ogród jest już ogrodem, a nie prawie co czyniło różnicęMój watek zowie sie teraz Ogród z widokiem na jezioro. Przy okazji zmieniłam awatarek, mam nadzieję, ze się spodoba. Również mam nadzieję, iż technika mnie nie przerosła i edycja profilu w pelni się powiodła
alinak 20:45, 01 gru 2014

Tak Jolka wątek ma taka nazwę jak trzeba . prawie ogród to już przeszłość , wróciłam się aż do lata . teraz to mogę tak pospacerować i na dłużej się zatrzymać tu i tam , w końcu mam czas ...ogród już dojrzały , a w dodatku to jezioro ....mniam mniam ...
a ze spotkania podglądnęłam że i fajna właścicielka.
pozdrawiam.
an_tre 20:51, 01 gru 2014

Jolu tytuł jak się patrzy a i awatarek w sam raz, jest piękny
pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
bdan 07:05, 02 gru 2014

Jolka dobrze, że zajrzałam. Myślę jakiś nowy wątek, a to Twój.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies