Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

yolka 19:57, 07 gru 2014

eda napisał(a)
Super ale twórczo Ślicznie chyba białe a łodygi czerwone

Kwiaty więc bedą białe, ale łodygi sobie odpuszczam
yolka 19:59, 07 gru 2014

Ivvvona napisał(a)
Wiankowanie się zaczęło na dobre, a ja mam lenia. Przyjdę zobaczyć efekt końcowy, może i ja się zmobilizuję
Efekt końcowy nie wczesniej niż za tydzień
yolka 20:00, 07 gru 2014

renatamama3 napisał(a)
Joluś .mówisz ,że czasu brak ,a tu ozdoby w toku ,tez planuje ,że parapety będą z choiny i czerwonych gałęzi derenia i hortensji .pozdrawiam

Zatem czekam na prezentację parapetu
renatamama3 20:07, 07 gru 2014

Joluś ,jutro idę po dziko rosnące gałęzie derenia i zaczynam .
Bogdzia 20:19, 07 gru 2014

To i u Ciebe wiankowanie sie zaczęło. Poczekam cierpliwie na prezentację skończonych dzieł. Pozdrówka.
muza 20:20, 07 gru 2014

Qurcze Jolu ale super zdjęcie wnuka w walizce Wiankowania czas zacząć , też inspiracji szukam. Bardzo ładny wianek widziałam u Zielonej....... z czerwonych jabłuszek ,jeżeli czerwone elementy i mniej naturalistycznie to może małe bombki w w towarzystwie zielonej kokardy ....Ostatni stroik który mnie urzekł był zrobiony z samych orzechów . było ich chyba z 300 szt....Życzę dobrej zabawy i inwencji twórczej A propos .. U mnie obwód talii coraz większy i apetyt na słodkie tyż.... Niestety będę walczyć z wrodzonym łakomstwem ......
yolka 20:34, 07 gru 2014

Bogdzia napisał(a)
To i u Ciebe wiankowanie sie zaczęło. Poczekam cierpliwie na prezentację skończonych dzieł. Pozdrówka.
Wczoraj mnie naszło na wiankowanie, mam nadzieję, że skończę to dzieło marnych rąk
yolka 20:38, 07 gru 2014

muza napisał(a)
Qurcze Jolu ale super zdjęcie wnuka w walizce Wiankowania czas zacząć , też inspiracji szukam. Bardzo ładny wianek widziałam u Zielonej....... z czerwonych jabłuszek ,jeżeli czerwone elementy i mniej naturalistycznie to może małe bombki w w towarzystwie zielonej kokardy ....Ostatni stroik który mnie urzekł był zrobiony z samych orzechów . było ich chyba z 300 szt....Życzę dobrej zabawy i inwencji twórczej A propos .. U mnie obwód talii coraz większy i apetyt na słodkie tyż.... Niestety będę walczyć z wrodzonym łakomstwem ......

Podesłałam Ci watek z rękodziełem i artdziełem
yolka 20:39, 07 gru 2014

Viola napisał(a)
Jolu, wnuczek w walizce ha, ha, świetne ujęcie. Mały spryciarz widzę i przystojny chłopak będzie, na oczy każdą koleżankę zbajeruje

Faktycznie oczy to ma pięknePo francuskim dziadku
Dorota123 20:50, 07 gru 2014

Wianek wyszedł bardzo ładnie, pomysł świetny, ale do momentu dodania gwiazd zielonych one jakoś mi tu nie pasują (nie, żebym się wymądrzała, ale podpowiedzieć chcę), jeżeli chcesz zachować gwiazdy spróbuj usadowić je obok siebie i dodaj kokardę w kratkę czerwono - zieloną - dopełni całości. (kokarda do nabycia w kwiaciarni)Tylko się nie pogniewaj, ja nie krytykuję, za eksperta też się nie mam, chcę pomóc.
Jak zdążę pójść do lasu to zgapię Twój pomysł.