Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

GorAna 09:07, 30 wrz 2013

yolka napisał(a)
Wczorajsze dzieło

Pięknie wyszło...nowe rabaty cieszą chyba najbardziej
Pozdrawiam
Ewa4 14:04, 30 wrz 2013

Jolu rabata piękna .A jaka rozplenica super.Pozdrawiam
malgorzata_s... 16:15, 30 wrz 2013

Witaj przeczytałam cały wątek i podziwiam.Piękne zadbane rabaty. Piwniczka ziemna to skarb. ja mam taką prawdziwą z lat dwudziestych bo dom taki stary, jeszcze z klepiskiem i glinianymi ścianami. Ziemniaki w niej do czerwca dobre. Pozdrawiam serdecznie.
yolka 17:39, 30 wrz 2013

Renatko, Aniu, Ewo dziekuję za odwiedziny i słowa uznania. Pozdrawiam was wszystkie gorąco w te nie najcieplejsze dni
yolka 17:40, 30 wrz 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Witaj przeczytałam cały wątek i podziwiam.Piękne zadbane rabaty. Piwniczka ziemna to skarb. ja mam taką prawdziwą z lat dwudziestych bo dom taki stary, jeszcze z klepiskiem i glinianymi ścianami. Ziemniaki w niej do czerwca dobre. Pozdrawiam serdecznie.
Małgosiu dziekuję za wizytę w moim ogrodzie, mam nadzieje, że będziesz częstym gościem. Wkrótce odwiedzę Twój ogród. Pozdrawiam
malgorzata_s... 17:49, 30 wrz 2013

Będę z pewnością bo pięknie u Ciebie .
Bogdzia 20:05, 30 wrz 2013

yolka napisał(a)
Kropelki rosy na rh i na pajęczynce. Dziękuje za odwiedzinki i zainteresowanie. Pozdrawiam

No to mi ulzyło . Pozdrówka.
Katkak 13:51, 02 paź 2013

Cześć Kochana, dziękuję za odwiedzinki u mnie U Ciebie też bardzo mi się podoba. Powiedz mi proszę co to za urocza trawka na przedostatniej stronie z tymi ślicznymi "pędzelkami" na końcach? Śliczna. A piwniczka będzie super, uwielbiam takie Z największą przyjemnością będę Cię odwiedzać Buziaki
kitek81 19:44, 02 paź 2013

super wyszły nowe rabatki rh w kropelkach rosy cudnie wygląda, lubie takie widoki
pozdrawiam serdecznie :*
yolka 20:54, 02 paź 2013

Katkak napisał(a)
Cześć Kochana, dziękuję za odwiedzinki u mnie U Ciebie też bardzo mi się podoba. Powiedz mi proszę co to za urocza trawka na przedostatniej stronie z tymi ślicznymi "pędzelkami" na końcach? Śliczna. A piwniczka będzie super, uwielbiam takie Z największą przyjemnością będę Cię odwiedzać Buziaki
Oooo! Witaj w moim ogrodzie. Trawa nazywa się rozplenica japońska-dobrze zimuje, chociaż ja po związaniu w snopek lekko podsypuje ziemią w taki sposób aby woda odpływała z dala od kępy. Gdzieś wyczytałam, że niektórym trawom bardziej niz mrozy szkodzi zalewanie poźną jesienią i w zimie. Pozdrawiam