Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro » Edycja postu

Ogród z widokiem na jezioro

yolka 17:46, 22 gru 2015

Milka napisał(a)
Jolu, cudnie się wpisujesz w śnieżek, laska z uśmiechem, choc bunt świąteczny ma, ale co tam, raz na 55 może być, pozdrawiam cieplutko, bo chyba u Ani zmarzłaś

Super jest Ciebie gościć w moim wątku, mam nadzieję, że jeszcze zajrzysz. Faktycznie pobuntowałam się na całego, ale już się sama z tego rozgrzeszyłam, jutro do pracy, po południu zakupy, w wigilię też do pracy gdzieś tak do 11.00. Zrobię ile zdążę i tyle na temat świątecznych przygotowań

Bardziej mnie martwi ochłodzenie które ma nadejść po świętach - w wymagających okrycia i zabezpieczenia okryłam tylko laurowiśnię, możliwe, że w poświąteczną niedzielę będę udzialać się ogrodowo

U Ani nie zmarzłam, była kawa aromatyczna i ciepła atmosfera. Chociaż pogoda kapryśna, ale miło było doświadczyć pierwszego śnieżnego puchu w tym roku
yolka 17:47, 22 gru 2015

GorAna napisał(a)
Jolka, przyszłam Cię uspokoić....wszystko z Tobą w porządku
Wyjaśnienie u mnie

Widziałam, czytałam to chyba dobrze
yolka 17:48, 22 gru 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Joluś najważniejsze mieć Święta w sercu Reszta to oprawa którą sami wybieramy

O właśnie w tym roku to mam - tak na całego, Będę świętować sercem i duszą
yolka 17:56, 22 gru 2015

Mala_Mi napisał(a)

Ha, ha, ha..to tak jak u mnie I nawet mnie to cieszy

Ja tez się specjalnie nie przejmuję,że tak w tym roku mam, cóż taka moja uroda na starość

Ale nie zapomniałam sobie kupić prezentu (zawsze sobie sama kupuję - i jak tu święta lubić?). Prezent taki apropos starości a raczej przeciw - poszłam za całość i przehulałam połowę świątecznych talonów, no ale jeżeli święta skromne to chociaż prezent mam wypasiony.

Użyje go już dziś na noc (ps. to nie jest... - wykasowałam bo chyba przesadziłam mimo absolutnej trzeźwości umysłu...)
paniprzyroda 19:26, 22 gru 2015

Pełen luzik i tak trzymaj Grunt to zdrowe podejście, testuję je u siebie w tym roku Inwestycja w siebie bardzo mi się podoba. Pozdrawiam.
Dorota123 21:20, 22 gru 2015

O widzę, że takich co same sobie robią prezenty jest więcej, też tak mam. Na dodatek mam takie jakie sobie wybiorę.
W tym roku mogłam wziąć dwa dni urlopu przed świętami, więc działam na całego.
Mala_Mi 17:37, 23 gru 2015

Prezent do użycia na noc i na starość.. nic tylko wibrator mi się kojarzy

Sprawdzam pocztę i zmiatam do porządków..... kazałam eMusiowi kupić gotowe uszka i barszcz czerwony w torebkach Rybę i ... da eis przeżyć Przynajmniej dupa mniej urośnie
yolka 18:35, 23 gru 2015

Mala_Mi napisał(a)
Prezent do użycia na noc i na starość.. nic tylko wibrator mi się kojarzy

Sprawdzam pocztę i zmiatam do porządków..... kazałam eMusiowi kupić gotowe uszka i barszcz czerwony w torebkach Rybę i ... da eis przeżyć Przynajmniej dupa mniej urośnie

No właśnie też takie skojarzenie mi przyszło do głowy

Ale tak na poważnie to sprawiłam sobie wypasiony (po raz pierwszy od zakończenia budowy domu) zestaw kosmetyków do smarowania ryja, w tym specyfik na noc, więc użyłam już wczoraj na noc.

Po nocy nic się nie zmieniło - rano po spojrzeniu w lustro znowu zobaczyłam siebie nie odmienioną, więc chyba specyfik nie zadziałał.

Nie jest źle skoro humorki dopisują

Kulinarnie nie szaleję
yolka 18:37, 23 gru 2015

Dorota123 napisał(a)
O widzę, że takich co same sobie robią prezenty jest więcej, też tak mam. Na dodatek mam takie jakie sobie wybiorę.
W tym roku mogłam wziąć dwa dni urlopu przed świętami, więc działam na całego.

U mnie z urlopem nie za bardzo jutro pracuję, a na dodatek w drugi dzień świąt też pracuję, ale lubię to
malkul 19:08, 23 gru 2015

Fajnei Wam w zimowej szacie
wszyscy zresztą za nią tęsknimy