Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

Margerytka40 21:30, 24 lip 2017

Nareszcie nadszedł czas hortensji. Jak był czas róż mało się odzywałam bo to nie do końca moja bajka ale teraz będę ochać i achać.. Piękne u Ciebie
AnnaCh 23:01, 24 lip 2017

Biegaj częściej z tym aparatem, bo pięknie masz i jest co podziwiać
Krys 23:32, 24 lip 2017

Jola hortensje masz sliczne i takie okazale krzaki warzywnik jednak najbardziej mi sie podoba,tak dopracowany,na bogato ja w tym roku nie mam nic w warzywniku ,piekna cukinia urosla w kompostowniku
yolka 17:37, 25 lip 2017

Margerytka40 napisał(a)
Nareszcie nadszedł czas hortensji. Jak był czas róż mało się odzywałam bo to nie do końca moja bajka ale teraz będę ochać i achać.. Piękne u Ciebie

dzieki, faktycznie hortek trochę nazbierałam
yolka 17:38, 25 lip 2017

AnnaCh napisał(a)
Biegaj częściej z tym aparatem, bo pięknie masz i jest co podziwiać

Do podziwiania jedynie kadry, Na zywo tak nie jest, ale i tak wszystko mnie cieszy
yolka 17:40, 25 lip 2017

Krys napisał(a)
Jola hortensje masz sliczne i takie okazale krzaki warzywnik jednak najbardziej mi sie podoba,tak dopracowany,na bogato ja w tym roku nie mam nic w warzywniku ,piekna cukinia urosla w kompostowniku

Warzywnik mam ze względu na dzieci, niech chociaż przez miesiąc w roku zdrowiej pojedzą, a i tak nie uniknę tego co w wodzie i powietrzu.
Hortensje dość ładnie mi rosną
Kasiolaaa 17:48, 25 lip 2017

Ojezuuuuuuu ide i padam tak mi u ciebie fajnie hortensje bujnie kwitną ale bym rano w pizamie biegala u ciebie po rosie tak jak u Pana Boga Za Piecem i spiewala wsrod pol i łąk
Basilikum 18:50, 25 lip 2017

Kasiolaaa napisał(a)
Ojezuuuuuuu ide i padam tak mi u ciebie fajnie hortensje bujnie kwitną ale bym rano w pizamie biegala u ciebie po rosie tak jak u Pana Boga Za Piecem i spiewala wsrod pol i łąk

a to chodz do mnie pobiegac, nie mam wscibskich sasiadow
Hortek mam jeszcze malo ale produkuje nowe
jolanka 21:25, 25 lip 2017

Jolu, ogród masz tak wypieszczony jakby krasnoludki w nim pracowały Pożycz na trochę
Hortensje cudne, warzywnika zazdroszczę Zrobilismy dwie skrzynie, posadziłam sałatę (zjadłam), pomidorki koktajlowe - okazaly sie potworami i na dokładkę trąba je polamala Wybieram teraz trochę ocalalych Cukinię mam - na razie 3 sztuki zeżarłam bo lubię nie czekając aż dorośnie do wieku dojrzałego
eda 21:32, 25 lip 2017

yolka napisał(a)

super Ci to bieganie wychodzi kochana pięknie masz nic więcej nie powiem to wystarczy prawda? buziaki serdeczne