Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

Nikita 20:32, 08 sie 2017

Oooo przepis na ogóreczki...ponieważ uwielbiam ogórki pod wszystkimi postaciami - instrukcje obsługi KROKODYLKÓW i PO ŻYDOWSKU zabieram.

Hortensje śliczne...co raz bardziej zaczynam je doceniać, aż szkoda, że u mnie tylko miejsce na kilka sztuk.
Buziaki przesyłam
Margarete 20:39, 08 sie 2017

I ja przyjrzę się tym przepisom bliżej....
Byłyśmy w tym roku przy okazji wizyty w Rosarium w Niemczech na spływie w Spreewald a to niemiecka kraina ogórków - i było ich tam mnóstwo pod każdą postacią - nawet piwo typu Radler z dodatkiem ogórków kupiłam i wódka z ogórków też była ale mimo że próbowałam kilku typów ( z czosnkiem, z chili właśnie i z chrzanem) to nasze polskie mi najbardziej smakują - nieskromnie napiszę że moje

Ogród śliczny - tych hortensji to ci od ubiegłego roku już zazdroszczę
yolka 20:45, 10 sie 2017

Ines1977 napisał(a)
A ja cierpliwie zaglądam w oczekiwaniu na zdjęcia piwniczki

Babciuję, postaram się w długi weekend
an_tre 21:28, 10 sie 2017

Pozdrawiam Jolu i miłego babciowania

Jaśmin zakwitł ponownie, jakiś wybryk natury
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
yolka 20:38, 11 sie 2017

Dla Ines: piwniczka, ścianki i wejście nieefektowne bez wykończenia, od ogrodu piwniczkę zasłania mini winnica

yolka 20:39, 11 sie 2017

Nikita napisał(a)
Oooo przepis na ogóreczki...ponieważ uwielbiam ogórki pod wszystkimi postaciami - instrukcje obsługi KROKODYLKÓW i PO ŻYDOWSKU zabieram.

Hortensje śliczne...co raz bardziej zaczynam je doceniać, aż szkoda, że u mnie tylko miejsce na kilka sztuk.
Buziaki przesyłam

U mnie ogórków nie do przejedzenia w tym roku mam więcej niż przez 4 poprzednie sezony w sumie
yolka 20:41, 11 sie 2017

Margarete napisał(a)
I ja przyjrzę się tym przepisom bliżej....
Byłyśmy w tym roku przy okazji wizyty w Rosarium w Niemczech na spływie w Spreewald a to niemiecka kraina ogórków - i było ich tam mnóstwo pod każdą postacią - nawet piwo typu Radler z dodatkiem ogórków kupiłam i wódka z ogórków też była ale mimo że próbowałam kilku typów ( z czosnkiem, z chili właśnie i z chrzanem) to nasze polskie mi najbardziej smakują - nieskromnie napiszę że moje

Ogród śliczny - tych hortensji to ci od ubiegłego roku już zazdroszczę

Niemiecka kuchnia nie jest smaczniejsza od naszej , a już napewno domowej. O wódce z ogórków pierwszy raz słyszę
yolka 20:41, 11 sie 2017

an_tre napisał(a)
Pozdrawiam Jolu i miłego babciowania

Jaśmin zakwitł ponownie, jakiś wybryk natury

Dzięki Ania
Basilikum 21:31, 11 sie 2017

Jola niemiecka kuchnia nie jest taka zla a Bawarska jeszcze lepsza
Margarete 21:42, 11 sie 2017

yolka napisał(a)

Niemiecka kuchnia nie jest smaczniejsza od naszej , a już napewno domowej. O wódce z ogórków pierwszy raz słyszę

Była - naprawdę - może to tylko chwyt reklamowy, ale piwo z ogórkiem kupiłam. Gorzkawe, jak piwo...takie sobie było...
U ciebie Ania pokazuję że jaśmin ponawia kwitnienie a u mnie magnolia 3 kwiaty pokazała, ale to normalne że ona powtarza.
Babciu Jolu - miłych chwil z wnukami i dziećmi życzę - ja właśnie czekam na moich dzisiaj