Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

yolka 19:11, 05 mar 2014

eugenia_stefanska napisał(a)
Jolu przez wiele lat tez sadziłam do donic kanny ostatnie lata sadzę prosto do ziemi na początku maja oszczędzam sobie mnóstwo roboty a zakwitają może 2 tygodnie później wcześniej mimo ze je hartowałam zawsze mi chorowały a teraz nie

Też o tym myślałam, tylko boję się, że jakiś grzyb je zniszczy.
Ivvvona 20:30, 05 mar 2014

Miałam zamiar posadzić w tym roku kanny, ale właśnie konieczność wykopywania i przechowywania mnie zniechęciła. Z tego samego powodu dawno temu zrezygnowałam z dalii. Leniwa się robię na starość
EPODLAS 22:03, 05 mar 2014

Mam nadzieję, że twoje kanny pięknie wyrosną. No oczywiście nam pokażesz. To piękne rośliny.
yolka 22:37, 05 mar 2014

Ivvvona napisał(a)
Miałam zamiar posadzić w tym roku kanny, ale właśnie konieczność wykopywania i przechowywania mnie zniechęciła. Z tego samego powodu dawno temu zrezygnowałam z dalii. Leniwa się robię na starość

No co ty Iwona!!! Stara to d... i Kruszwica.
yolka 22:37, 05 mar 2014

EPODLAS napisał(a)
Mam nadzieję, że twoje kanny pięknie wyrosną. No oczywiście nam pokażesz. To piękne rośliny.

Pokaż napewni, o ile urosną
Ivvvona 22:43, 05 mar 2014

yolka napisał(a)

dajana 20:11, 06 mar 2014

yolka napisał(a)

Rozbawiłaś mnie do łez tym powiedzeniem ,że to pierwsze to wiedziałam ale ze Kruszwica to nie hi,hi.

Jolu wyprostowałam wszystkie rabaty bo jeszcze dwie były zaokrąglone Teraz jest duzo lepiej tylko za pusto na nich ale zapełnię je z czasem .Pozdrawiam cie serdecznie
dajana 20:29, 06 mar 2014

Moje złoto jest gołębie i kurze Leży na pryzmie juz dwa lata, czas po troszku podrzucic na grządki.Jesienią kiedy byłam na grzybach taki obornik leżał sobie na polu ,nie umiałam myślec o niczym innym zbierając grzyby tylko jak ukraść choćby z wiaderko Mój mąz tylko na mnie patrzył i nie mógł uwierzyć w to co słyszy .Kto to widział kraść guwienko, no i nie zrobiłam tego, bo jakbym wpadła przy kradzieży to chyba w gazetach by mnie opisali to dopiero byłby obciach
yolka 20:48, 06 mar 2014

dajana napisał(a)
Moje złoto jest gołębie i kurze Leży na pryzmie juz dwa lata, czas po troszku podrzucic na grządki.Jesienią kiedy byłam na grzybach taki obornik leżał sobie na polu ,nie umiałam myślec o niczym innym zbierając grzyby tylko jak ukraść choćby z wiaderko Mój mąz tylko na mnie patrzył i nie mógł uwierzyć w to co słyszy .Kto to widział kraść guwienko, no i nie zrobiłam tego, bo jakbym wpadła przy kradzieży to chyba w gazetach by mnie opisali to dopiero byłby obciach

O rany ale obciach, mnie w ub. roku zdarzyło sie ukraść 3 wiaderka (wiozłam osobowym) takiego 4 letniego z wielkiego gospodarstwa. Dobrze, że policja mnie nie zatrzymła do kontroli - szukaliby pewnie czego innego. No wiec Dajanko wychodzi na to, że niektórzy to nawet gów... ukradną
yolka 20:50, 06 mar 2014

dajana napisał(a)

Rozbawiłaś mnie do łez tym powiedzeniem ,że to pierwsze to wiedziałam ale ze Kruszwica to nie hi,hi.

Jolu wyprostowałam wszystkie rabaty bo jeszcze dwie były zaokrąglone Teraz jest duzo lepiej tylko za pusto na nich ale zapełnię je z czasem .Pozdrawiam cie serdecznie

Przecież Kruszwica jest stara. W moich okolicach mówi się, że coś jest stare jak Kruszwica. Pozdrowienia i wiosny ciepłej zyczę