No jakby Cie policja zatrzymala, to bys miala kontrole Przy tym aromacie pomysleliby, ze ze strachu sie...... czyli masz cos na sumieniu
Dlugo autko wietrzylas po takim ladunku?
Nie to nie ja, to Dajana . Placków nie zbierałam, tylko z wielkiej pryzmy nabrałam szybciutko 3 wiaderka Nawet sumienie mnie nie gryzie
A teraz się pomondruję trochę, Jak krowa zrobi kupę na łące, to pod kupą i kilkanaście cm obok wyrasta bujna ciemnozielona trawa, której krowy nie chcą jeść. Więc taka zakupkowana łąka to nic dobrego, za duże stężenie. To może uspokoiść nasze sumienie
Wcale nie wietrzyłam, gówienko jak złoto, kilkuletnie. kruche, rozsypujace się, miodzio dla roślinek. I jak tu nie "machnąć" 3 wiaderek. Policja pod gó.... szykałaby pewnie współczesnych używek-to przyszło mi do głowy. A jak trafiłby mi się jaki bączek, to wskazałabym na wiaderko hahahaha
A z innych tematów to to, że pracuję już w ogrodzie, muszę pstryknąć jakieś fotki i Wam pokazać moje nowe pomysły. Nawet nie czekałam aż się poprzednie zestarzeją . Do końca życia mi starczy tej roboty, jak co 2 lata bedą się rodziły nowe pomysły. Pozdrawiam miłe ogrodniczki. Dziekuje za wpisy i riposty. Lubię je bardzo.