Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

Bogdzia 21:33, 06 mar 2014

Kiedyś kupowłam nawóz od chlopa i skarzył sie ze łąke na której pasa sie krowy musi nawozic bo ludzie wszystkie g ... ukradna.A może to Wy byłyście???
bociek 11:04, 07 mar 2014

HAHAHAHAHAHA, Bozenko, padlam, leze i kwicze
Dobre

Jola macham ze lzami w oczach. Ale Bozenka pojechala
kitek81 18:18, 07 mar 2014

dobre z tymi Waszymi akcjami gównianymi
bociek 18:35, 07 mar 2014

yolka napisał(a)

O rany ale obciach, mnie w ub. roku zdarzyło sie ukraść 3 wiaderka (wiozłam osobowym) takiego 4 letniego z wielkiego gospodarstwa. Dobrze, że policja mnie nie zatrzymła do kontroli - szukaliby pewnie czego innego. No wiec Dajanko wychodzi na to, że niektórzy to nawet gów... ukradną

No jakby Cie policja zatrzymala, to bys miala kontrole Przy tym aromacie pomysleliby, ze ze strachu sie...... czyli masz cos na sumieniu
Dlugo autko wietrzylas po takim ladunku?
yolka 20:14, 07 mar 2014

Bogdzia napisał(a)
Kiedyś kupowłam nawóz od chlopa i skarzył sie ze łąke na której pasa sie krowy musi nawozic bo ludzie wszystkie g ... ukradna.A może to Wy byłyście???

Nie to nie ja, to Dajana . Placków nie zbierałam, tylko z wielkiej pryzmy nabrałam szybciutko 3 wiaderka Nawet sumienie mnie nie gryzie
A teraz się pomondruję trochę, Jak krowa zrobi kupę na łące, to pod kupą i kilkanaście cm obok wyrasta bujna ciemnozielona trawa, której krowy nie chcą jeść. Więc taka zakupkowana łąka to nic dobrego, za duże stężenie. To może uspokoiść nasze sumienie
yolka 20:16, 07 mar 2014

bociek napisał(a)
HAHAHAHAHAHA, Bozenko, padlam, leze i kwicze
Dobre

Jola macham ze lzami w oczach. Ale Bozenka pojechala

U nas to nawet krów na łace nie ujrzysz. Jeśli ktoś ma to katuje je w oborze i nawet placków pozbierać nie można
yolka 20:16, 07 mar 2014

kitek81 napisał(a)
dobre z tymi Waszymi akcjami gównianymi

:
yolka 20:20, 07 mar 2014

bociek napisał(a)

No jakby Cie policja zatrzymala, to bys miala kontrole Przy tym aromacie pomysleliby, ze ze strachu sie...... czyli masz cos na sumieniu
Dlugo autko wietrzylas po takim ladunku?

Wcale nie wietrzyłam, gówienko jak złoto, kilkuletnie. kruche, rozsypujace się, miodzio dla roślinek. I jak tu nie "machnąć" 3 wiaderek. Policja pod gó.... szykałaby pewnie współczesnych używek-to przyszło mi do głowy. A jak trafiłby mi się jaki bączek, to wskazałabym na wiaderko hahahaha
yolka 20:24, 07 mar 2014

A z innych tematów to to, że pracuję już w ogrodzie, muszę pstryknąć jakieś fotki i Wam pokazać moje nowe pomysły. Nawet nie czekałam aż się poprzednie zestarzeją . Do końca życia mi starczy tej roboty, jak co 2 lata bedą się rodziły nowe pomysły. Pozdrawiam miłe ogrodniczki. Dziekuje za wpisy i riposty. Lubię je bardzo.
Ivvvona 20:27, 07 mar 2014

Zaglądam i czekam na fotki. a tymczasem pozdrawiam na weekend