Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

Bogdzia 19:40, 11 mar 2014

Płytki i ja podziwiam ale co do rh mam mieszane uczucia. Korzenie rh wyglądaja prawidłowo one tak właśnie rosna, a jesli chodzi o folię to ja bym tak nie posadziła . Nie wiem czy masz az tak zasadową ziemie ze musiałas ? , ale jesli nawet tak to ta folia powinna tworzyc szerszy krąg bo gdzie rh bedzie sie rozrastał? , musi miec miejsce by rosnąc, folia mu to uniemożliwi.Poza tym woda bedzie miala utrudnione odpływanie i moze sie dłużej zatrzymywac w korzeniach a rh tego nie lubią . To taki moje rozwazania ale poniewaz nigdy tak nie sadziłam to może nie mam racji?????????, ale jeśli mam to bedą kłopoty.Pozdrówka.
Bogdzia 21:37, 13 mar 2014

A co tu tak cicho? Pozdrówka zostawiam.
yolka 21:59, 13 mar 2014

Bogdzia napisał(a)
A co tu tak cicho? Pozdrówka zostawiam.

Urabiam rabatki do póżnego wieczora, ale jestem szczęśliwie zmęczona
malgocha1960 18:32, 16 mar 2014

Jolu,płytki ułożono fachowo.Ja też sama wszystko układam w ogrodzie,ostatnio M kazał zatrudnić mi się w firmie układającej kostkę.Rady Bogdzi weż sobie do serca,bo ona jest fachura w rh.
yolka 20:00, 16 mar 2014

malgocha1960 napisał(a)
Jolu,płytki ułożono fachowo.Ja też sama wszystko układam w ogrodzie,ostatnio M kazał zatrudnić mi się w firmie układającej kostkę.Rady Bogdzi weż sobie do serca,bo ona jest fachura w rh.

Gosiu, wiem, że Bogdzia dobrze radzi, już się zastosowałam - folii nie ma. Dziekuję za odwiedziny i życzę dobrego wiosennego tygodnia, pracy masz pewnie co nie miara, jak to o tej porze bywa. Pozdrawiam
kitek81 22:06, 16 mar 2014

widzę, że szalejesz, a to ścieżka, przesadzanie, sianie ostro się zaczęło w takim tempie, to wszystko zrobisz w tym sezonie, czego z całego serca Ci życzę
pozdrawiam serdecznie
yolka 15:11, 17 mar 2014

kitek81 napisał(a)
widzę, że szalejesz, a to ścieżka, przesadzanie, sianie ostro się zaczęło w takim tempie, to wszystko zrobisz w tym sezonie, czego z całego serca Ci życzę
pozdrawiam serdecznie

Oj Oj chyba nie tak szybko. W ogrodzie podobno zawsze jest coś do zrobienia, a raczej nie podobno tylko napewno. Pozdrawiam
EPODLAS 19:47, 17 mar 2014

Jolu, jestem pod wrażeniem jak pięknie ułożyłaś płytki. Fachowiec by nie poprawił. A rh po takim dokładny posadzeniu będzie pięknie rósł. Pozdrówka
yolka 19:50, 17 mar 2014

EPODLAS napisał(a)
Jolu, jestem pod wrażeniem jak pięknie ułożyłaś płytki. Fachowiec by nie poprawił. A rh po takim dokładny posadzeniu będzie pięknie rósł. Pozdrówka

dziekuje za słowa uznania w kwestii płytek Zobaczymy jak bedą rosły rh. Zastosowałam sie do rad Bogdzi i czekam na kwiaty. Pozdrawiam
GorAna 09:30, 19 mar 2014

Pozdrawiam z deszczowego Kamiennego