Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

yolka 20:32, 07 mar 2014

Ivvvona napisał(a)
Zaglądam i czekam na fotki. a tymczasem pozdrawiam na weekend

również miłego weekendu.
JoannA 20:57, 07 mar 2014

yolka napisał(a)
A z innych tematów to to, że pracuję już w ogrodzie, muszę pstryknąć jakieś fotki i Wam pokazać moje nowe pomysły. Nawet nie czekałam aż się poprzednie zestarzeją . Do końca życia mi starczy tej roboty, jak co 2 lata bedą się rodziły nowe pomysły. Pozdrawiam miłe ogrodniczki. Dziekuje za wpisy i riposty. Lubię je bardzo.

A ja tak naprawdę to w ogrodzie nic nie działam. Za zimno, zbyt późno wracam z pracy. Ale doniczek w domu przybywa z każdym dniem. Jutro muszę koniecznie stipę wypikowac.
Czekam na fotki z nowymi pomysłami.
pozdrawiam i miłego weekendu.
yolka 21:37, 07 mar 2014

Zaobserwowałam właśnie, że aktywność na ogrodowisku spadła. Widać, że niektórych ogrodników pasjonuje taniec, zwłaszcza ten z gwiazdami
zawitka 08:19, 08 mar 2014

Fajne temat był Jola a aktywność spadła bo się ludzie mimo chłodu za lopatki i grabie wzięli Słoneeeczka zyczę
Agania 16:50, 08 mar 2014

Ja w temacie przelatujących gąsek nie fociłaś, masz takie zdarzenia na oczach, ja jeszcze bocianów, ani żadnego klucza nie dojrzałam, aż zazdroszczę, i na fotki z ogrodu czekamy zawsze to jakaś motywacja, ja myślałam, że buksików nie kupię, bo są ograniczenia w związku z remontem, ale kupiłam, tylko dzięki ogrodowisku zdobyłam się na odwagę i postawiłam na swoim

Warzywnik umiarkowany w tym roku zakładam, więc guano też było jesienią, ale chłopki ze wsi przekopały u mnie
yolka 18:25, 08 mar 2014

Agania napisał(a)
Ja w temacie przelatujących gąsek nie fociłaś, masz takie zdarzenia na oczach, ja jeszcze bocianów, ani żadnego klucza nie dojrzałam, aż zazdroszczę, i na fotki z ogrodu czekamy zawsze to jakaś motywacja, ja myślałam, że buksików nie kupię, bo są ograniczenia w związku z remontem, ale kupiłam, tylko dzięki ogrodowisku zdobyłam się na odwagę i postawiłam na swoim

Warzywnik umiarkowany w tym roku zakładam, więc guano też było jesienią, ale chłopki ze wsi przekopały u mnie

Postaram sie fotki gąskom zrobić. Super zakupy buksikowe zrobiłaś. Ja warzywniak też bedę mieć, u mnie są wyjmowane przęsła ogrodzenia, więc wjedzie traktorek z glebogryzarką. Głęboka orka była jesienią.
yolka 18:29, 08 mar 2014

Wieści z mojehgo ogrodu
ścieżke z płyt sama układałam, po lewej w trawie porzeczki i agrest

Te pojedyncze mini krzewy zostaną wysadzone i będzie posiana trawa
GorAna 16:10, 09 mar 2014

Jolu, widzę, że ogród nabiera rozpędu....będzie pięknie....a plyty położone fachowo
Pozdrawiam słonecznie
bociek 19:25, 09 mar 2014

Jola jakie kanciki Pirwsza klasa I porzadeczek po zimie A jezeli chodzi o taniec, to mysle, ze u nas jednak najpopularniejszy jest taniec z grabiami
yolka 20:00, 09 mar 2014

bociek napisał(a)
Jola jakie kanciki Pirwsza klasa I porzadeczek po zimie A jezeli chodzi o taniec, to mysle, ze u nas jednak najpopularniejszy jest taniec z grabiami

Oj tak, to prawda