Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

Margarete 22:40, 17 sty 2018

U nas też troszkę popadało - musiałam wczoraj dwa razy odśnieżać. Ale mnie dziś moje miasto zaszokowało pozytywnie.....bo dziś po naszym chodniku zasuwała taka mała samojezdna odśnieżarka.... aż nie mogłam własnym oczom uwierzyć - chodnik jest miejski a mój tylko podjazd do garażu i dojście do domu ale odkąd tu mieszkamy czyli od 1999 zawsze sami odśnieżaliśmy wszystko, a tu taka niespodzianka- szok - jak to się w mieście postarali. Aż trudno mi uwierzyć czy oni przez pomyłkę albo z braku dużego śniegu tu do mnie i do mojej ulicy dotarli, przecież jestem na uboczu miasta....
Zobaczymy jak będzie dalej

Obejrzałam te wspomnienia o Ksawerym - nie zazdroszczę tych waszych przeżyć - pamiętam ten grudzień i te komunikaty o ludziach zablokowanych śniegiem na drogach - ja wtedy na przekór doniesieniom telewizyjnym wybrałam się z mamą do Wrocławia i śnieg na drodze skończył się tuż za naszym miastem a we Wrocławiu nie było go ani grama za to spacerowaliśmy po rynku i po jarmarku w słonecznych okularach.
jankosia 23:20, 17 sty 2018

A ty znowu taboreciki uplotłaś?
Basilikum 07:44, 18 sty 2018

yolka napisał(a)

4+4 =8 w sam raz po świętach

no wlasnie Edzia kijki i smigaj ja po wiecej dziennie chodzilam zanim zaczelam biegac
anabuko1 10:20, 18 sty 2018

Zarówno i piękny zimowy ogród i widoczek na jezioro z wielką przyjemnością sobie obejrzałam.
kitek81 12:25, 18 sty 2018

U mnie sypnęło śniegiem dzieciaki się cieszą tylko dziś już topnieje

pozdrawiam cieplutko
Ewa777 15:29, 18 sty 2018

U mnie podobna ilość śniegu. Trochę za mało na sanki. Ale może jeszcze sypnie Bardzo lubię te Twoje plecione trawki. I zdjęcia jeziora mogę oglądać codziennie
yolka 16:43, 18 sty 2018

Margarete napisał(a)
U nas też troszkę popadało - musiałam wczoraj dwa razy odśnieżać. Ale mnie dziś moje miasto zaszokowało pozytywnie.....bo dziś po naszym chodniku zasuwała taka mała samojezdna odśnieżarka.... aż nie mogłam własnym oczom uwierzyć - chodnik jest miejski a mój tylko podjazd do garażu i dojście do domu ale odkąd tu mieszkamy czyli od 1999 zawsze sami odśnieżaliśmy wszystko, a tu taka niespodzianka- szok - jak to się w mieście postarali. Aż trudno mi uwierzyć czy oni przez pomyłkę albo z braku dużego śniegu tu do mnie i do mojej ulicy dotarli, przecież jestem na uboczu miasta....
Zobaczymy jak będzie dalej

Obejrzałam te wspomnienia o Ksawerym - nie zazdroszczę tych waszych przeżyć - pamiętam ten grudzień i te komunikaty o ludziach zablokowanych śniegiem na drogach - ja wtedy na przekór doniesieniom telewizyjnym wybrałam się z mamą do Wrocławia i śnieg na drodze skończył się tuż za naszym miastem a we Wrocławiu nie było go ani grama za to spacerowaliśmy po rynku i po jarmarku w słonecznych okularach.

Dobre prawdopodobnie kupili i nie mogli się doczekać kiedy będzie testowe odśnieżanie. Oby już tak został.Ksawery dał się we znaki bardzo.Teraz mam Orkan Fryderyka sypie i wieje, światu nie widać, nie wiem czy jutro wyjadę do pracy
yolka 16:44, 18 sty 2018

jankosia napisał(a)
A ty znowu taboreciki uplotłaś?

Tak Monik, tym razem cichutko ale zaplotłam
yolka 16:45, 18 sty 2018

anabuko1 napisał(a)
Zarówno i piękny zimowy ogród i widoczek na jezioro z wielką przyjemnością sobie obejrzałam.

Zapraszam czasem u mnie poza ogrodowe widoki można spotkać
yolka 16:45, 18 sty 2018

kitek81 napisał(a)
U mnie sypnęło śniegiem dzieciaki się cieszą tylko dziś już topnieje

pozdrawiam cieplutko

Ale w tym momencie pewnie nieżle dosypuje, u mnie tak