Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

yolka 21:46, 07 lut 2018

anabuko1 napisał(a)
Ech widzę narciarskie szusowanie było. Fajnie.
Ja już za tym Tak nie przepadam. Ale mąż bardzo.

Ja mam wodę,lasy i łąki.
Gór nie mam.Daleko do nich. Takie górki do zjeżdżalnia na nartach to owszem są bliżej.
Ale jakoś inaczej już wolę wolny czas spędzić.

Było, ale niestety kaszel nie mija, powinnam była w domu siedzieć, jak mam tyle lat ile mam
yolka 21:52, 07 lut 2018

Moje wnuki zaatakowała paryska zima, od 9 lat wszyscy ze zdumieniem patrzą na naszych chłopców w czapkach, nadszedł czas kiedy wszyscy siedzą w domach, a chłopcy w czapkach bawią się na śniegu

Margarete 14:52, 09 lut 2018

Ale fajne fotki dzieci pokazujesz. Jacy oni są duzi już. Zima u nich śliczna i na pewno tyle śniegu to niesamowita frajda dla nich. Moje we Wrocku też rzadko śnieg miewają.

A ty poszalałaś na stoku widzę - dobry i ten jeden dzień. Jak kondycja? Bolały nogi ? Jak ci szło ?

My z Nikitą znowu byłyśmy wspólnie na łyżwach. Tym razem już mi szło nieco lepiej - jeszcze z 10 razy i będzie ok ha, ha, ha. Magda śmiga jakby w życiu przerwy w łyżwach nie miała, a ja ....szkoda gadać -ale się nie poddaję.

Kaszel mija?

kitek81 09:45, 10 lut 2018

Super chłopaki w szoku jestem ile śniegu mają, chociaż ja już za wiosną wypatruję

Pozdrawiam i miłego dnia
yolka 09:51, 10 lut 2018

kitek81 napisał(a)
Super chłopaki w szoku jestem ile śniegu mają, chociaż ja już za wiosną wypatruję

Pozdrawiam i miłego dnia

Właśnie przed chwilą byłam u Ciebie w kwestii "korków" z uprawy pelargoni
yolka 10:02, 10 lut 2018

Margarete napisał(a)
Ale fajne fotki dzieci pokazujesz. Jacy oni są duzi już. Zima u nich śliczna i na pewno tyle śniegu to niesamowita frajda dla nich. Moje we Wrocku też rzadko śnieg miewają.

A ty poszalałaś na stoku widzę - dobry i ten jeden dzień. Jak kondycja? Bolały nogi ? Jak ci szło ?

My z Nikitą znowu byłyśmy wspólnie na łyżwach. Tym razem już mi szło nieco lepiej - jeszcze z 10 razy i będzie ok ha, ha, ha. Magda śmiga jakby w życiu przerwy w łyżwach nie miała, a ja ....szkoda gadać -ale się nie poddaję.

Kaszel mija?

Moi jeszcze cały czas śnieg mają, wczoraj dopadało, w dzień mocno na plusie, ale w nocy minus, więc przez weekend pewnie się utrzyma.Bardzo to nietypowe.
Po nartach nogi o dziwo mnie nie bolały zbyt mocno, ale szusowanie już nie to co kilka lat wstecz, więc bóle też nie te same. Obok kurzej góry też jest lodowisko, ale nie miałam już siły, ale kiedyś spróbuję, w młodości jeździłam i to można powiedzieć, że bardzo dobrze, na zamarzniętym jeziorze jeździliśmy, wszystkie dzieci we wsi jeździły.

Super, że Magdę masz blisko i możecie razem się wyrwać na lodowisko.
kitek81 10:22, 10 lut 2018

yolka napisał(a)

Właśnie przed chwilą byłam u Ciebie w kwestii "korków" z uprawy pelargoni

Widziałam, że byłaś u mnie i już odpisałam u siebie
gobasia 11:56, 10 lut 2018

Ile u Ciebie śniegu??? mój już dawno zginął...ale chłopaki mają frajdę
gosika67 12:01, 10 lut 2018

Hej -krajobrazy przepiękne, wypoczynek i wszystko dookoła. Dzieciaki mają radość.Pozdrawiam.
yolka 13:50, 10 lut 2018

gobasia napisał(a)
Ile u Ciebie śniegu??? mój już dawno zginął...ale chłopaki mają frajdę
ten śnieg jest daleko, napisałam u Ciebie