Konrad ,Iryski żółte wodne ,już kupione ,może jutro powkładam do doniczek ,ale widać będzie za jakiś czas ,wsadzone też mam irysy syberyjskie w 3 miejscach w koło oczka ,chciałabym w oczku jeszcze pałki oraz lilie .pozdrawiam
Pola dzięki ,w przyszłym tygodniu może skończymy ,chodź w 60 % ,bo roślinek pewnie braknie ,a nie wiem kiedy podjadę do szkółki ,byłam dziś ale jeszcze ,nie wszystko mają dostępne .pozdrawiam
Dzięki ,Joluś oczko było w planach od początku ,czekało na swoją kolej ,akurat wiosna przyszła w tym roku wcześniej ,więc wykorzystałam M puki nie miał jeszcze w planach swoich prac np.kończyć podbitkę .pozdrawiam
Kondziu Nie ,bo wapienie są żółtawe i miękkie ,mam je na skarpie tworzę ala suchy wodospad ,te są biało-szare .
Wiosną jest dużo roboty to prawda ,u mnie w kolejce po oczku ,skończenie skarpy różano- bylinowej ,wertykulacja ,nawożenie ,przeróbka domku ,sporo .
A czemu odradzasz ?
No proszę i u Ciebie oczko! Jakie wymiary foli kupiłaś? Jak sie kładło? Kto kopał? Fajne półki zrobiliście, dzięki temu brzegów foli nie widać, jeszcze roslinki i bedzie suuuuper!