Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród przy lesie początek 2012/2013

Ogród przy lesie początek 2012/2013

renatamama3 19:33, 10 mar 2014

Kondzio napisał(a)
No nie źle roboty zrobiliście hi hi hi

Kondziu ,dzięki ,M tylko wykopał dziurę ,reszta to ja niestety ,tak jak ty raczej brak mi pomocników ,M ma 1000 innych spraw przy domu ,czasem wykonuje moje zlecenia ,które często długo czekają na realizację ,np.4 skrzynia na warzywka ,domek do przeróbki i zadaszenie tarasu jest w kolejce ,dobrze ,że chociaż podobają mu się moje pomysły i w jakiejś dziurze czasowej stara się wykonać to co wymyślę .pozdrawiam
Kondzio 19:35, 10 mar 2014

renatamama3 napisał(a)

Kondziu ,dzięki ,M tylko wykopał dziurę ,reszta to ja niestety ,tak jak ty raczej brak mi pomocników ,M ma 1000 innych spraw przy domu ,czasem wykonuje moje zlecenia ,które często długo czekają na realizację ,np.4 skrzynia na warzywka ,domek do przeróbki i zadaszenie tarasu jest w kolejce ,dobrze ,że chociaż podobają mu się moje pomysły i w jakiejś dziurze czasowej stara się wykonać to co wymyślę .pozdrawiam
warzne zeby wam sie podobało i praca szła na przód hi hi hi
renatamama3 19:36, 10 mar 2014

JoannA napisał(a)
Piękne oczko wyszło Renatko, a Labcia to chyba ma ochotę na kąpiel

Asiu ,dzięki ,Masz rację Tyśka ,nie tylko ma ochotę ,ale moczy nogi ,chodząc po ,półce w oczku ,dzisiaj ,zrobiłam jej małą przeszkodę i wsadziłam z 4 stron ,irysy błotne .pozdrawiam
yolka 21:20, 10 mar 2014

Ale kawał roboty wykonałaś. Super
kasiek 21:26, 10 mar 2014

4 na 5 to prawie tak jak moje - 4 na 6 wiec i u was spore wyszło, czy maż się przekonał do foli?
Ja irysy mam posadzone w pólkach kamiennych, niedługo wzejda to będzie je widać (żółtego irysa tez mogę Ci dać
renatamama3 22:10, 10 mar 2014

Kondzio napisał(a)
warzne zeby wam sie podobało i praca szła na przód hi hi hi

Kondziu ,i tu masz rację ,to my mamy się relaksować u siebie w ogrodzie a nie widownia.
renatamama3 22:11, 10 mar 2014

yolka napisał(a)
Ale kawał roboty wykonałaś. Super

Joluś ,dzięki ,rączki masz szorstkie jak diabli ,ale to nic .pozdrawiam
renatamama3 22:16, 10 mar 2014

kasiek napisał(a)
4 na 5 to prawie tak jak moje - 4 na 6 wiec i u was spore wyszło, czy maż się przekonał do foli?
Ja irysy mam posadzone w pólkach kamiennych, niedługo wzejda to będzie je widać (żółtego irysa tez mogę Ci dać

M ,tak ,teraz tylko denerwuje ,się ,że psina brudzi wodę ,wchodząc brudnymi łapami ,jak obsadzę półki ,to nie będzie miała gdzie stawać łapami ,no chyba,że całkiem wskoczy .
Za iryski dzięki ,mam już 4 doniczki wsadzone i to spore kępy ,kupiłam je wiosną tamtego roku i tak się rozrosły .pozdrawiam
renatamama3 19:47, 11 mar 2014

Dzisiaj ,robota ogrodowa średnio szła ,ale liście przy ogrodzeniu od lasu wygrabione ,skarpa różana oplewiona i obsadzona ,przenosiłam różaną skarpę na bylinową ,a bylinową na różaną ,na ławeczce z gazetką Mój Piękny ogród posiedziałam gości ugościłam ,koleżankę i moją siorkę z pociechami .
Miałam też innych cudnych gości -motyle ,oraz ptaszki mi nad głową ćwierkały .
pozdrawiam wszystkich wiosennych pracusiów
JoannA 19:54, 11 mar 2014

renatamama3 napisał(a)
Dzisiaj ,robota ogrodowa średnio szła ,ale liście przy ogrodzeniu od lasu wygrabione ,skarpa różana oplewiona i obsadzona ,przenosiłam różaną skarpę na bylinową ,a bylinową na różaną ,na ławeczce z gazetką Mój Piękny ogród posiedziałam gości ugościłam ,koleżankę i moją siorkę z pociechami .
Miałam też innych cudnych gości -motyle ,oraz ptaszki mi nad głową ćwierkały .
pozdrawiam wszystkich wiosennych pracusiów

Motylków u mnie narazie brak ale ptaszki coraz radośniej śpiewają.
Widzę Renatko że robota pali Ci się w rękach, a i na chwile relaksu w ogrodzie znajdujesz trochę czasu. Miło tak posiedzieć na słoneczku i podziwiać swoje dzieło.
pozdrawiam