Asiu dzięki ,mój synek to jeszcze dziecioch jak to M mówi mamin synek ,ja się wtedy wkurzam ,bo teraz jest mój ,kiedyś innej kobiety .M ma trochę racji bo jego klasa jedzie na wycieczkę 3 dniową z 2 noclegami ,wpłaciłam zaliczkę ,a On sam swoją panią poinformował ,że On nie jedzie ,na siłę go nie wypcham ,powinien wyrosnąć z tego .Moja cała 3 lubi sport ,rowery ,rolki ,łyżwy ,siatkówka starszy syn trenuje ,córa przez 3 lata, też trenowała niestety trener z powodów zdrowotnych na rok się wycofał ,a nowa pani córce nie podeszła,kajaki pływają po Wiśle.Córa złożyła podanie do gimnazjum o profilu sportowo-narciarskim.
Moje hosty ,dwie to zakup z tej wiosny ,zakup allegro,2 w tamtym roku ,chyba czerwiec w szkółce ,i kilka zakup jesień 2011 ,były w przechowalni .Asiu miodunka chyba ,różowa ,jest u mnie 2 tygodnie ,te ,z tamtego roku znikły.
Zobaczymy ,może przetrwają ,jak nie to ,co roku nowe ,bo w leśnym zakątku muszą być.
A serby ,są jak dla mnie za sztuczne ,chodź mam thuje też sztuczne ,ale nie przy lesie .
Komary ,wiem coś o tym ,my się ,pstrykamy ,na komary ,mój starszy ma uczulenie,na te mendy .
pozdrawiam
Yolka ,do przodu ,jak widać nowa ławeczka ,moja miłość ,robi się taras to znaczy ,już tylko czekamy na deseczki ,bo legary M już zrobił ,więc niedługo ,będzie mnie cieszył ,dechy mają być w tym tygodniu.Kończymy ogrodzenie ,jeszcze to potrwa bo jest problem z deseczkami ,musi być odpowiednia grubość i szerokość ,wczoraj ,udało się M kupić na na kolejne 2 przęsła z nowej dostawy .Wybieram ,się do szkółki po 2 limki .pozdrawiam i wpadnę zobaczyć co u Ciebie
No tak Asiu nam ,szkoda czasu ,wczoraj siedzieliśmy z M z 10 minut ,bo uzgadnialiśmy sprawę ogrodzenia i co dzieciakom kupić na dzień dziecka , no i będzie trampolina lub nowy basen ,w sumie sami dali taki pomysł.U nas też będzie piesek ,młodzi doczekać już się ,nie mogą ,tylko skończymy ogrodzenie.pozdrawiam i wstawiam kilka zdjęć.