Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród przy lesie początek 2012/2013

Ogród przy lesie początek 2012/2013

renatamama3 12:39, 19 sie 2016

margaretka3 napisał(a)
Jesteś Jak rabatka po zmianach? Pokażesz, jak wyszło?

Gosiu jestem ,rabata marna ,łyso mus czekać aż się rozrośnie ,w dodatku kocimiętka przycięta do 0 .Róże chorują po przesadzeniu jeszcze bardziej ,tzn już się zaczynają zbierać .
renatamama3 12:41, 19 sie 2016

Agania napisał(a)

Ale super czy to cała Wasza rodzinka

Agatko ,ja ,eM ,syn córa ,dwóch synów ,suczka labladorka ,w domu została świnka morska .
sylwia_slomc... 12:42, 19 sie 2016

Śliczne jeżówki masz i hortensje i to morze werbeny....może moja zechce się w tym sezonie już sama wysiać, mam nadzieję
renatamama3 12:52, 19 sie 2016

Agatko ,nie ma za co ,ja rano pobiegłam do biedry ,zobaczyć co i ile jest ,bo wczoraj wieczorem na ich stronie zobaczyłam ,że cebule dostępne są od wczoraj ,kupiłam tylko 4 opakowania ,było sporo mało zeszło ,podjadę autkiem po południu i dokupię jeszcze małe co nieco ,pewnie będzie to małe coś ,bo jak wczoraj zaczęłam rozglądać się za książkami do szkoły ,to padła z wrażenia 200 zł za 8 książek używanych ,to 1/2 książek które są potrzebne ,są to książki dla córy ,jeden plus chłopcy ,mają w tym roku Gratis od naszego rządu.
ryska 23:34, 19 sie 2016

Zaciekawiona cebulkami w biedrze wchodzę na ich stronę i zastanawiam się w jakim dziale mogą być te cebule. Dział mega rabaty wydał mi się znajomy, nawet sobie pomyślałam- "jaki fajny sklep, ma skompletowane rośliny na rabaty " Potem do mnie dotarło, że rabaty to upusty na towarze a nie kompozycje ogródkowe. No sprany mózg mam
Z książek gratis i ja się cieszę.
Urszulla 09:44, 20 sie 2016

renatamama3 napisał(a)
Agatko ,nie ma za co ,ja rano pobiegłam do biedry ,zobaczyć co i ile jest ,bo wczoraj wieczorem na ich stronie zobaczyłam ,że cebule dostępne są od wczoraj ,kupiłam tylko 4 opakowania ,było sporo mało zeszło ,podjadę autkiem po południu i dokupię jeszcze małe co nieco ,pewnie będzie to małe coś ,bo jak wczoraj zaczęłam rozglądać się za książkami do szkoły ,to padła z wrażenia 200 zł za 8 książek używanych ,to 1/2 książek które są potrzebne ,są to książki dla córy ,jeden plus chłopcy ,mają w tym roku Gratis od naszego rządu.

Początek roku jest masakryczny ja zakupy zrobiłam, najbardziej mój syn cieszy się z nowych adidasówma fioła na tym punkcie i obiecane miał od czerwca
więc cebule to zazwyczaj dopiero w październiku się przyplątają albo i nie jak robiłam zamówienie w zeszłym miesiącu to mnie kwota przeraziła i postanowiłam okroić i zaczekać, ciekawe co kupię jesienią
renatamama3 12:24, 20 sie 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Śliczne jeżówki masz i hortensje i to morze werbeny....może moja zechce się w tym sezonie już sama wysiać, mam nadzieję

Sylwia ,jeżówek w jednym miejscu wsadziłam 12 sztuk więc jest fajny efekt ,werbenę posiałam wprost do gruntu ,i również jest efekt ,trochę posiałam w domu ,wyszło 17 sadzonek ,dałam tacie .Fajnie że Ci się podoba.
renatamama3 12:35, 20 sie 2016

ryska napisał(a)
Zaciekawiona cebulkami w biedrze wchodzę na ich stronę i zastanawiam się w jakim dziale mogą być te cebule. Dział mega rabaty wydał mi się znajomy, nawet sobie pomyślałam- "jaki fajny sklep, ma skompletowane rośliny na rabaty " Potem do mnie dotarło, że rabaty to upusty na towarze a nie kompozycje ogródkowe. No sprany mózg mam
Z książek gratis i ja się cieszę.

Ha ,ha ,ha ,Reniu ja na razie kupiłam 8 opakowań tulipanów ,czekam na drugą dostawę ,bo chcę jeszcze białe tulipki ,a takich nie było .
renatamama3 12:41, 20 sie 2016

Urszulla napisał(a)

Początek roku jest masakryczny ja zakupy zrobiłam, najbardziej mój syn cieszy się z nowych adidasówma fioła na tym punkcie i obiecane miał od czerwca
więc cebule to zazwyczaj dopiero w październiku się przyplątają albo i nie jak robiłam zamówienie w zeszłym miesiącu to mnie kwota przeraziła i postanowiłam okroić i zaczekać, ciekawe co kupię jesienią

Ja sobie zawsze rozkładam zakupy ,w lipcu kupiłam jednemu plecak ,bo miał stary już 3 lata i zamek odmówił zamykania i właśnie adidasy nike ,upolowane w Futurze na przecenie ze 169 zł za 90 zł .W sierpniu ,zeszyty długopisy ,cienkopisy itp. ,a że jest to x 3 więc troszkę tego jest , te książki dla córy ,we wrześniu resztę książek ,bo dopiero mają podać jakie .W tym mc mam jeszcze ortodontę z 2 no i kolejna 100 poleci .
kasiek 19:58, 21 sie 2016

No prosze jakie wypoczywanie Jeżówki piękne, horcie też, jak tam bez dzieci? Nadrabiasz zaległości czy sie byczysz?