Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród przy lesie początek 2012/2013

Ogród przy lesie początek 2012/2013

07_Rene 12:36, 19 wrz 2016

renatamama3 napisał(a)

Reniu ,dzięki za ogród ,też w końcu jestem zadowolona że coraz mniej ziemi widać .Mnie też było miło ,u Alinki sobie przypomniałam ,że mogłam Ci wziąć ,ukorzenione suchodrzewy ,może będzie jeszcze okazja.pozdrawiam

Trochę sadzonek suchodrzewu mam od Alinki - mam nadzieję, że mam, bo zarosły chwastem i jeszcze tam nie wpadłam, ale jak masz na zbyciu to chętnie przygarnę, bo strasznie mi się spodobał jak zobaczyłam na żywo.
Za piwniczkę będę się brać dopiero w przyszłym sezonie, a i tak całej na raz nie ogarnę, więc jak tylko masz miejsce do przechowania to rezerwuje
laurowisnia 10:00, 20 wrz 2016

Super osiągnięcia, w trakcie choroby liczy się podwójnie, gratulacje.
A Ty, jak tam, miałaś pierwsze zajęcia?
renatamama3 18:07, 24 wrz 2016

07_Rene napisał(a)

Trochę sadzonek suchodrzewu mam od Alinki - mam nadzieję, że mam, bo zarosły chwastem i jeszcze tam nie wpadłam, ale jak masz na zbyciu to chętnie przygarnę, bo strasznie mi się spodobał jak zobaczyłam na żywo.
Za piwniczkę będę się brać dopiero w przyszłym sezonie, a i tak całej na raz nie ogarnę, więc jak tylko masz miejsce do przechowania to rezerwuje

Reniu ,zachomikuję dla Ciebie ,zrobiłam kilka sadzonek ,będzie dla taty dla Teściowej i dla Ciebie ,dla mnie super ,bo tylko częściowo gubi liście na zimę ,jest to super alternatywa dla mnie ,gdyż za iglakami nie przepadam .
renatamama3 18:28, 24 wrz 2016

laurowisnia napisał(a)
Super osiągnięcia, w trakcie choroby liczy się podwójnie, gratulacje.
A Ty, jak tam, miałaś pierwsze zajęcia?

Dzięki za chłopaków ,dziś kolejne zawody ,eM z nimi był starszy wrócił z 3 złotami i 3 zestawami kosmetyków ,rozwalił mnie tekstem wolałbym czekoladę gorzką zamiast tych kosmetyków .
Ja ,dziś na pierwszym zjeździe ,jutro kolejny dzień ,jest nas chyba 30 osób ,pani mówiła ,że spokojnie można jeszcze dołączyć ,może dołączysz ?
Dzisiaj była biologia ( rośliny ) i kompozycje florystyczne ,jutro podstawa przedsiębiorczości ,biologia i kompozycję florystyczne ,ja na przedsiębiorczość chodzić nie muszę ,bo miałam w szkole średniej ,więc mi przepiszą na świadectwo ,2 godzinki dużej pośpię .pozdrawiam
laurowisnia 10:57, 27 wrz 2016

Jeszcze lepiej poszło, to następne gratulacje, a z kosmetyków to pewnie dziewczyny były zadowolone, chłopaki jednak jak to oni, zawsze wolą łakocie.
Ciekawie sobie weekendy zaplanowałaś ale ja dziękuję. Biologii nie lubiałam, czy to nie dziwne?
renatamama3 18:06, 08 paź 2016

laurowisnia napisał(a)
Jeszcze lepiej poszło, to następne gratulacje, a z kosmetyków to pewnie dziewczyny były zadowolone, chłopaki jednak jak to oni, zawsze wolą łakocie.
Ciekawie sobie weekendy zaplanowałaś ale ja dziękuję. Biologii nie lubiałam, czy to nie dziwne?

Dzięki Agatko jeszcze raz ,sezon zakończony ,przynajmniej z zawodami .Wiesz ja też ,ostatnio biologię w podstawówce ,no dziwne , dziwne ,chodź nic mnie już nie zdziwi ,bo moja młoda biologii nie lubi ,a poszła na weterynarię .pozdrawiam
renatamama3 18:08, 08 paź 2016

Spacer z psiakiem zaowocował materiałem z którego powstały np. wianki na drzwi i bramkę.

abiko 10:30, 12 paź 2016

renatamama3 napisał(a)
Spacer z psiakiem zaowocował materiałem z którego powstały np. wianki na drzwi i bramkę.

śliczny
renatamama3 17:15, 15 paź 2016

abiko napisał(a)

śliczny

Aga dzięki ,wisi na furtce i cieszy nie tylko moje oczy .
renatamama3 17:19, 15 paź 2016

Dzisiaj na florystyce ,takie wieńce na grób wyszły z moich rąk .