Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Tosi

Ogród Tosi

atena35 21:35, 12 wrz 2013

asica napisał(a)
Ja też przesadzam od tygodnia, rozsadzam byliny po ogrodzie.
Tylko dalej nie wiem czym obsadzić byłą już bylinówkę

Ooooo następna Przesadzaczka
eda 21:36, 12 wrz 2013

atena35 napisał(a)
i szpalerki wrzosowe przed cisami

i w skarpetkach bukszpanowych

ups!!! tu trzeba dosypać kory
alo alo ktos tu napadł na wrzosowisko extra efekt dawno mnie nie było trochę zdechłam przez kompa ale się melduje buźiam
atena35 21:41, 12 wrz 2013

edyta_borkowska_kuchcik napisał(a)
alo alo ktos tu napadł na wrzosowisko extra efekt dawno mnie nie było trochę zdechłam przez kompa ale się melduje buźiam

Edytko, nie napadł tylko się napalił
Mnie też trochę życie przyblokowało ale jest ok.
Enya73 21:52, 12 wrz 2013

Tosiu, bardzo dziękuję za naprawdę uroczy wieczór i gościnę w Twoim pięknym domu i ogrodzie. Jesteś przemiłą otwartą i serdeczną osobą Sprawiłaś, że poczułam się bardzo swojsko i tak, jakbym Cię znała od dawna I jak się cieszę, że mieszkasz tak blisko
To naprawdę niesamowite, że Twój ogród powstał tak szybko
Zwykle jest tak, że na zdjęciach ogrody wyglądają ciut lepiej, niż w rzeczywistości ( np. tak jest u mnie, a u Ciebie jest odwrotnie Z bliska jeszcze bardziej zyskuje Nie ma jednak, jak dobry projekt Ale Wam przede wszystkim należą się gratulacje, bo włożyliście mnóstwo pracy i zaangażowania, żeby było tak ładnie Idealna wielkość ogrodu sprawia, że można z niego czerpać prawdziwą przyjemność
I zakochałam się w różach Chopin

Czekając na kolejne spotkanie, tym razem u mnie, pozdrawiam serdecznie Do miłego następnego razu
Ściskam

Sebek 22:02, 12 wrz 2013

Fotki som?
leon60 22:02, 12 wrz 2013

Ooo spotkanko było pokazywać się laseczki
atena35 22:03, 12 wrz 2013

Enya73 napisał(a)
Tosiu, bardzo dziękuję za naprawdę uroczy wieczór i gościnę w Twoim pięknym domu i ogrodzie. Jesteś przemiłą otwartą i serdeczną osobą Sprawiłaś, że poczułam się bardzo swojsko i tak, jakbym Cię znała od dawna I jak się cieszę, że mieszkasz tak blisko
To naprawdę niesamowite, że Twój ogród powstał tak szybko
Zwykle jest tak, że na zdjęciach ogrody wyglądają ciut lepiej, niż w rzeczywistości ( np. tak jest u mnie, a u Ciebie jest odwrotnie Z bliska jeszcze bardziej zyskuje Nie ma jednak, jak dobry projekt Ale Wam przede wszystkim należą się gratulacje, bo włożyliście mnóstwo pracy i zaangażowania, żeby było tak ładnie Idealna wielkość ogrodu sprawia, że można z niego czerpać prawdziwą przyjemność
I zakochałam się w różach Chopin

Czekając na kolejne spotkanie, tym razem u mnie, pozdrawiam serdecznie Do miłego następnego razu
Ściskam

Dziękuję Kochana,
cieszę się, że chciało Ci się przyjąć zaproszenie.
Szkoda tylko, że było tak krótko ale mam nadzieję, że "następny raz" będzie niedługo.
Dziękuję za najpiękniejszą rozplenicę, muszę dla niej znaleźć jakieś honorowe miejsce
jeszcze podskakuję

atena35 22:04, 12 wrz 2013

Sebek napisał(a)
Fotki som?

Niestety, gospodyni zapomniała z wrażenia, że ma aparat ale zapewniam, że było super
atena35 22:06, 12 wrz 2013

leon60 napisał(a)
Ooo spotkanko było pokazywać się laseczki

ups
Matka 22:06, 12 wrz 2013

Tosiu, ja sobie tutaj czasem ciuchutko wpadam...ale nic nie mówię, żebys mnie z tym moim wieńcem nie pogoniłaale w końcu muszę to wyznać:

PIĘKNY UŁOŻONY CZYSTY PRZEWIEWNY KONKRETNY DOPRACOWANY I KONSEKWENTNY OGRÓD!!!!!

podoba się mnie bardzo!