Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Tosi

Ogród Tosi

atena35 23:11, 26 sie 2013

Sebek napisał(a)

I robić duuuużo zdjęć, a potem wstawiać na forum

No właśnie. I do innych zaglądać trzeba
kasiula79 07:13, 27 sie 2013

Tosia jest pięknie.
wrzosowisko pierwsza klasa

gdy ja zaczynałam realizację projektu, M trochę przebzdyrywał: a to mu hortensje nie pasowały, a to cisy za drogie, ale jak zobaczył wrzosowisko to aż mu się micha uśmiała i nawet pochwałę dostałam

wrzosy są piękne (a te grubasy różowe w ubiegłym roku miałam w donicy od września do marca i nic nie straciły na kolorze)
atena35 07:32, 27 sie 2013

kasiula79 napisał(a)
Tosia jest pięknie.
wrzosowisko pierwsza klasa

gdy ja zaczynałam realizację projektu, M trochę przebzdyrywał: a to mu hortensje nie pasowały, a to cisy za drogie, ale jak zobaczył wrzosowisko to aż mu się micha uśmiała i nawet pochwałę dostałam

wrzosy są piękne (a te grubasy różowe w ubiegłym roku miałam w donicy od września do marca i nic nie straciły na kolorze)

Kasiula tak to jest z niedowiarkami U mnie generalnie ogród jest mój i dlatego, że ja chcę
ale jak widzę jak eM lata z kosiarką, nawozi trawnik, codziennie podlewa, dosypuje kory i pierwszy stoi z łopatką do sadzenia to ... pozwalam mu tak myśleć hihihi.

Kasiu, a różowe grubasy odbiły i rosną? Czy wywaliłaś?
kasiula79 07:44, 27 sie 2013

wywaliłam - bo one zwyczajnie zasuszyły się , ale kolor miały cudny do końca...ludziska nie mogli uwierzyć że w styczniu można mieć na tarasie żywe wrzosy...
atena35 07:47, 27 sie 2013

kasiula79 napisał(a)
wywaliłam - bo one zwyczajnie zasuszyły się , ale kolor miały cudny do końca...ludziska nie mogli uwierzyć że w styczniu można mieć na tarasie żywe wrzosy...

Kasiu, bo to trudno uwierzyć
polinka 08:07, 27 sie 2013

Tosia gratulacje, wrzosowisko jest śliczne Piękny, zadbany masz ogród
beta 08:56, 27 sie 2013

atena35 napisał(a)

Madzia wrzosowiskiem cieszyłam się cały urlop, bo zrobiliśmy je pierwszego dnia.
A urlop spędzaliśmy w RODOS
Rodzinnym
Ogrodzie
Domowym (działkowym)
Ogrodzonym
Siatką

hahaha...RODOS...pozdrawiam i gratuluje postępów w ogrodzie
Kindzia 09:58, 27 sie 2013

Pięknie z wrzosami! Wcale nie za gęsto jak dla mnie! Lubię gęsto... Mam rzadziej wrzosy posadzone...wtedy z konieczności. Jak kupowałam 50 sztuk, to wydawało mi się dużo, okazało się, że to pikuś Ale są już 3 lata i ciągle przerwy między nimi. Już tak zostanie, aż się zestarzeją. Następnych więcej będzie
Pozdrówka
GabiK 10:21, 27 sie 2013

No Tosiu, super wesołe wrzosowisko. U siebie się na wrzosy nie zdecydowałam, ale w donicach jak najbardziej. Chyba muszę niedługo kupić.
Joaska 11:43, 27 sie 2013

Tosia no wrzosowisko bardzo udane.........tylko że ja nie chcę jeszcze jesieni!!!! chcę ciepełka i lata!!!!!