Super donice, jestem ciekawa jaka będzie ich trwalość
ależ mnie się to podobuje!!!!!...cudny widok dla zmęczonych porannym wstawaniem oczu
Cieszę się Beatko,że choć trochę uratowałam twoje oczy.☺ moje też dzisiaj sama opadają. Miałam pobudek o 3.50 i mega nerwy od rana.
Tak myślałam, że Luki jako profesjonalista będziesz miał rozwiązanie na 2 cm blat
ale już dobrze?
To co ? robimy ??? napisze do Ciebie na priv
Donice rozszalunkowane i przeniesione na stałe miejsce Czekam na możliwość kupna Bakopy, pelargonii i podrośnięcie Gracilimusa. Do tego czasu w donicach będą hortki i AM. Niestety elewacja nasza jest tragiczna i tylko mogę pokazać takie ujęcia.
Najgorsze jeszcze przedemną...nie lubię szpitali.
Reniu, nie wiem co się stało temu RB, że tak wyskoczył W tym roku trawy jeszcze nic nie dostały. W niedzielę dopiero nastawiłam gnojówkę z pokrzywy. Kupowałam ładne, duże sadzonki, do tego przez cały zeszły sezon pasły się na pokrzywie. Może to jest klucz do sukcesu? A i mieszankę pod wszystkie trawy robię wg przepisu Toszki, czyli kompost, obornik, piasek, kora i ziemia.
rozumiem, że mamy kolejną królową betonów Ale się musiałam nacofać na poprzednie donice...ufff.f...