Ale duże masz te miskanty już ... i hortki ... i RB
Czekam na białe kompozycje kwiatowe (ładnie to dobrałaś)
U mnie też eM "odświeża" ściankę ... tylko przy wgłębniku
Podlewałaś już wszystko pokrzywą?
Ja też wczoraj jednoroczne do tarasowych donic kupiłam, sadzic bede jutro...mam nadzieje że już żadni "ogrodnicy" ani "zimna Zoska" im krzywdy nie zrobią...
Lecę odrabiac zaległosci u ciebie Polinko
No pieknie jest i jak ci wysoko trawy juz odbiły...u mnie ledwie gdzieniegdzie zielone źdźbła w suchym sianie sterczą...o 2 prosach rózgowatych i jednej rozplenicy hameln chyba musze zapomniec bo stoja jak zaklęte...jeszcze czekam ale nadzieja słabnie z każdym dniem....
p.s. czy ta wycieczka majówkowa to nie zamek w Gołuchowie koło Kalisza ?
Tak mi na to wyglada, maja tam cudne magnolie i wielgasne jałowce, niby płozące ale tak wysokie że chowac sie można w plątaninie konarów, byłam tam juz kilka razy bo to blisko ode mnie stosunkowo i można park zwiedzac z psem na smyczy wiec dla mnie ok.
Ja w tym roku wyskoczyłam na 1 dzien majówki do zamku/pałacu w Mosznej koło Opola - jak nie byłas to polecam, od ciebie niezbyt daleko a obiekt wielki, ciekawy, nawet troche kiczowaty przez te swoje wieże i wiezyczki, obok stadnina koni...a w parku rodki wielkości jak u Bogdzi albo wieksze ale jeszcze nie kwitły, to musi byc czad jak zakwitna
A co stoi na przeszkodzie żebyś zrobiła sobie rozszerzenie prawa jazdy na motocykl? Raczej nie sądzę, żebyś miała jakikolwiek problem zarówno z częścią praktyczną jak i teoretyczną To będzie tylko formalnośc. Jeżeli naprawdę tak to lubisz to może pomyśl.
Trawy i wszystko inne masz idealne!