Czemu nie ja przyznaję miksowałam farbę w czasach kiedy pigment dodawało się do białej żeby mieć kolor, w temacie kolorów przyznaję nie całkiem ze mną ok
Poli pozdrawiam Cię pracusiu betony świetne
Ps
W temacie betonu zachciało mi się ogrodzenia za sam fundament ( bez kopania) długości 18 mb facet zawołał 6.500 beton, zbrojenie i praca padłam.....
Asiu, pamiętasz nasze jaja gipsowe? Wtedy kuchnia była takim mini warsztatem ale denerwował mnie bałagan. Teraz jeden pokój stał się pracownią betoniarską
O boszzz...tyle kasy za 18 m?? Przecież to nie jest jakaś kosmiczna długość! Beton i zbrojenie mogę Ci zrobić ale kopać będziesz musiała sama Oczywiście żartuję chociaż podejrzewam, że Tobie Kasiu wcale nie jest do śmiechu Na czym stanęło?
Sebek jak dobrze pamiętam to w lutym już kupowałeś dekoracje na nadchodzące święta? To się nazywa przezorność Oczywiście popieram!
Trochę mi głupio o tym mówić ale u mnie już powoli świątecznie się robi...Póki co tylko wejście do domu i pierwsze pomieszczenie ale od początku grudnia będę miała urwanie głowy a dekoracje lubię robić na spokojnie, delektować się tym czasem i stwierdziłam, że nie będę sobie tej przyjemności odbierać.