Bardzo dziękuję Reniu Stokroty się rozrastają a w drugim ogrodzie wzbudzają zachwyt sąsiadów co mnie bardzo cieszy I już kilka sąsiadów skusiło się na wiosenne kwiatuchy. i od razu milej na wiosce
Toszka, Twój opis jest najlepszy! Pozwolisz, że wykorzystam Twoje słowa? Wiesz do czego
Moje Silvery przycięte, widać, ze już wszystkie carexy wystartowały i te sadzone póżno jesienią i te kilkuletnie.
Jagoo, można powiedzieć, że połowa Silverów, która jest na dwóch placach przy kąciku wypoczynkowym to właśnie te malutkie Silvery od Ciebie
Szczerze dane to rosną jak szalone Dobrze, ze fajne są do dzielenia to nie ma problemu.
W tym tygodniu część Silverów idzie do drugiego ogrodu i będę je testować w totalnym cieniu pod Brabantami.
Stokroty bardzo dziękują!
Zobaczysz,jak szybko to zleci i u Ciebie będzie ogród w którym będziesz się dobrze czuła U nas jeszcze jest duuużo pracy aby wszystko razem fajnie wyglądało...elewacja, bruk, trawnik, altana, wędzarka,ścianka drewniana, miejsce na ognisko, rabata w drugiej części i można jeszcze dużo wymieniać...ale już nie mam spiny jak na początku, ze szybko, szybko trzeba robić Plan na ten rok jest w miarę spokojny i jeśli uda się to zrobić to będziemy się cieszyć, jeśli nie to tragedii nie będzie
Myślę, że dobrym rozwiązaniem jest robienie rabaty po rabacie. Zrobić porządnie jedną i przechodzić do następnej. Wtedy jest już radość ze skończonej jednej części i niezły kop do dalszego działania.