Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Magleska 18:40, 13 gru 2017

Fajnie,że jesteś a fotki jak nie z grudnia nic nowego nie napiszę .....ślicznie
polinka 18:50, 13 gru 2017

Magleska napisał(a)
Fajnie,że jesteś a fotki jak nie z grudnia nic nowego nie napiszę .....ślicznie

Też się Madziu cieszę, że jestem Coś się poprzestawiało w tej pogodzie-grudzień a ja w jednej bluzie biegam po ogrodzie
roma2 20:10, 13 gru 2017

Ty uważaj! Z tą bluzą jedną! Mówi Ci to pani starsza, która od sobotniego latania w bluzie smarka okrutnie. Rolka papieru do dupki (w sensie używana do nosa ) w 1,5 h. Już do pracy rolki wożę, bo delikatniejsze niż chusteczki higieniczne które mam. Mina szefa podchodzącego do biurka mego, na którym króluje papier toaletowy...bezcenna! O ogrodzie Twoim nic nie piszę, bo nic nowego , czyli bosko!
kasja83 08:33, 14 gru 2017

polinka napisał(a)
Grudniowe słońce w ogrodzie

W tym tygodniu było tak ciepło, że zrobiłam ostatnie koszenie i przycinanie brzegów trawnika. Przy okazji widać w jakiej doskonałej kondycji są Ice Dancy

Grudniowa odsłona zacna!mówisz ostatnie koszenie trawnika-szacuneczekU mnie kosiarka dawno schowana-trawa jakoś nie rośnie.
leon60 09:42, 14 gru 2017

Kochana ale masz porządeczek ! u mnie wszędzie latające molinie a trawa nie skoszona...
polinka 09:56, 14 gru 2017

roma2 napisał(a)
Ty uważaj! Z tą bluzą jedną! Mówi Ci to pani starsza, która od sobotniego latania w bluzie smarka okrutnie. Rolka papieru do dupki (w sensie używana do nosa ) w 1,5 h. Już do pracy rolki wożę, bo delikatniejsze niż chusteczki higieniczne które mam. Mina szefa podchodzącego do biurka mego, na którym króluje papier toaletowy...bezcenna! O ogrodzie Twoim nic nie piszę, bo nic nowego , czyli bosko!

Cześć Romciu
Widziałaś moje nowe cisy? Posadzone we wrześniu a już przyrosły Jestem Ci bardzo wdzięczna za namiar! Na wiosnę planuję następne zakupy u Pana cisowego
Katar to u mnie normalność przez całą zimę Tona chusteczek idzie
Życzę zdrowia Kochana!
polinka 09:58, 14 gru 2017

kasja83 napisał(a)

Grudniowa odsłona zacna!mówisz ostatnie koszenie trawnika-szacuneczekU mnie kosiarka dawno schowana-trawa jakoś nie rośnie.

Kasiu, to takie koszenie połączone ze zbieraniem śmieci z trawnika Ale pół kosza się uzbierało.
Buziaki
polinka 10:01, 14 gru 2017

leon60 napisał(a)
Kochana ale masz porządeczek ! u mnie wszędzie latające molinie a trawa nie skoszona...

Olik, ja po Twoich fotkach listopadowych nie mogłam oglądać swojego ogrodu bo taki bałagan królował Grudzień trochę spokojniejszy to nareszcie mogłam ogarnąć ten bajzel. u Ciebie molinie a u mnie w drugim ogrodzie trzcinnik przechodzi sam siebie w śmieceniu...
polinka 18:10, 15 gru 2017

Zapowiadało się dzisiaj ze ładnie nasypie a tu tylko lekko przypruszylo

Adwentowo

Rudolf,którego uwielbiam!

eVka 23:14, 15 gru 2017

Nonono pięknie skandynawsko ⛄⛄⛄ extra renifer, normalnie jak z pinta. Buziaki