Buuu...zanim przeczytałam to przycięłam jabłonkę Czyli będę póżniej ciąć wilki...
Z bzem wszystko rozumiem i cały czas używam podagrycznika więc nie będę już kombinować.
A jeszcze podpowiedz Walerek czy w tym sezonie czymś podlewać jabłonkę?
Stosuję HT i PW ale nie wiem czy jakąs gnojówkę zastosować w korzenie?
Joasiu, nie ma za co Mam nadzieję, że te Gracilimusy chciałaś na naprawdę gęsty żywopłot bo sadzenie co 40 cm to taki ścisk dla roślin, ale u mnie nic nie widać przez taką zieloną ścianę. Gracilimus należy do wytrzymałych miskantów i myślę, że jak więdnie to brakuje mu wody.
Drzewko czyli jabłonkę już kupiliśmy taką uformowaną
Byłam Asiu ale nic nie doradziłam Moimi grabami nie ma co się sugerować bo musiały być posadzone w takiej a nie innej odległości ze względu na małą rabatę MAdzia Arbuzowa i Ola pewnie Ci doradzą a kwestii odległości grabowych
W drugim ogrodzie odchwaściłam prawie cały teren i dzięki dużej zniżce na korę jaką udzielił mi producent, zaczęłam wysypywać wszystkie rabaty drobną korą.
Żółte hakone zaczynają mnie denerwować...Nie takich przyrostów się spodziewałam po dwóch sezonach...
Szałwia już za moment będzie fioletowa a z Evergoldem będę się w tym roku rozstawać...