Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

07:18, 13 lip 2013
Cześć Paula, jestem, jestem choć ciężko się wstawał dzisiaj bo u nas leje brrr... ale wstałam i już z kawką zasiadłam, no i z kajecikiem moim bo przez noc pytań się mi namnożyło no i mam taki kąt w ogrodzie który nie wiem czym obsadzić. To zadanie na dzisiaj jest. Fotki wrzucę to może ktoś mi pomysł jakowyś podeśle A Ty też spać nie możesz??
polinka 07:37, 13 lip 2013

Mala ja cały tydzień pracuję od 6.30 I dzień zaczynam od Ogrodowiska
A na problemy to najlepiej fotki. Tyle dobrych duszek masz przy sobie, że nie jeden będzie doradzał
Przyjemnej soboty
07:57, 13 lip 2013
polinka napisał(a)
Mala ja cały tydzień pracuję od 6.30 I dzień zaczynam od Ogrodowiska
A na problemy to najlepiej fotki. Tyle dobrych duszek masz przy sobie, że nie jeden będzie doradzał
Przyjemnej soboty

Ja teraz szukam dziewczyn które mają fotki ze swoich ogrodów i podobne rabaty do mojej czyli obsadzały taką przestrzeń przy płotku. Ale słabo mi idzie. Paula dzisiaj sobota, kto by tam pracował!!!!???
polinka 08:50, 13 lip 2013

Kalamandyna napisał(a)

Ja teraz szukam dziewczyn które mają fotki ze swoich ogrodów i podobne rabaty do mojej czyli obsadzały taką przestrzeń przy płotku. Ale słabo mi idzie. Paula dzisiaj sobota, kto by tam pracował!!!!???

Mela sobota jak sobota, ale kto słyszał żeby w niedzielę pracować?! Na szczęście w niedzielę od 8.00 zaczynam
Ogrodów tutaj dużo, na pewno jakąś inspirację znajdziesz
18:02, 13 lip 2013
Pula ściągłam sobie gardenpuzzle - ten programik, super jest, jutro będę się bawić i projektować wizualizacje tego zaprojektowanego kawałka ogrodu. Tylko fotki z działki muszę zrobić
20:32, 13 lip 2013
No to miłego wieczorku, jutro rano znowu tu z kawką będę, a że i Ty w pracy będziesz to zastukam co tam po nocy u Ciebie ciekawego
polinka 08:33, 14 lip 2013

Kalamandyna napisał(a)
No to miłego wieczorku, jutro rano znowu tu z kawką będę, a że i Ty w pracy będziesz to zastukam co tam po nocy u Ciebie ciekawego

Jestem z kawką
A program ok. wstępny podgląd można sobie zrobić i zobaczyć mniej więcej jak będzie wyglądać Życzę przyjemnej zabawy
09:10, 14 lip 2013
Dzień dobry z rana - Ty w pracy pewnie...Jesssuuuu, w niedzielę pracować...wrrr
Ja tymczasem zmykam rosołek niedzielny gotować, pogoda paskudna, nawet mój Togo jakiś taki zaspany i nie skory do zabawy.
polinka 09:55, 14 lip 2013

W niedzielę troszkę krócej, nie jest zle
U nas pochmurnie ale na razie nie pada. Od jutra podobno powrót lata
10:06, 14 lip 2013
polinka napisał(a)
W niedzielę troszkę krócej, nie jest zle
U nas pochmurnie ale na razie nie pada. Od jutra podobno powrót lata

niech wraca bo mi ziemie zaczną wozić!!!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies