Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

bleebla 16:55, 09 lut 2015

U mnie już po ... i co ... śnieg pada
Zielona 18:54, 09 lut 2015

Poli - wczoraj siedziałam nad zaległościami u Ciebie. A niech Cię, ale natrzaskałaś tych stron. Widzę, że w coraz większy minimal idziesz Tak sobie dumam nad Twoim pytaniem, czy w całym ogrodzie pójść w ice-dancy i sadzę, że to optymalne rozwiązanie. Masz już sporo tych carexów. Wiesz, że się ładnie i szybko rozrastają i bez żadnych kosztów naprodukujesz sobie tyle, ile potrzebujesz A ja mam zamiar dzielić dalej żurawki od Ciebie, bo potrzebuję ich więcej, żeby posadzić w docelowe miejsce. Chyba, że przypomnisz sobie, jakie to są, to będę mogła nabyć dodatkowe bez mieszania odmian

Postaram się teraz być na bieżąco i brać udział w dyskusjach
polinka 21:52, 09 lut 2015

zawitka napisał(a)
Dopiero dziś zobaczyłam, że zadałaś mi pytanko ---- glebę mam dobrą próchmicza lekką , wszystko rosnie dobrze ale część np pod trawą nie była nawozona dobrze teraz to nadrabiam ;dTak masz rację ze ta sama roślina rośnie inaczej w różnym miejscu

Zawitka dzięki za spostrzeżenia Robię doktorat z tych dwóch traw i każda opinia na wagę złota
polinka 21:54, 09 lut 2015

Aga, Jagoda Kawy dzisiaj mój organizm nie dostał i chyba dlatego spałam przez cały dzień Rano tylko śnieg obejrzałam jednym okiem...

polinka 22:02, 09 lut 2015

Zielona napisał(a)
Poli - wczoraj siedziałam nad zaległościami u Ciebie. A niech Cię, ale natrzaskałaś tych stron. Widzę, że w coraz większy minimal idziesz Tak sobie dumam nad Twoim pytaniem, czy w całym ogrodzie pójść w ice-dancy i sadzę, że to optymalne rozwiązanie. Masz już sporo tych carexów. Wiesz, że się ładnie i szybko rozrastają i bez żadnych kosztów naprodukujesz sobie tyle, ile potrzebujesz A ja mam zamiar dzielić dalej żurawki od Ciebie, bo potrzebuję ich więcej, żeby posadzić w docelowe miejsce. Chyba, że przypomnisz sobie, jakie to są, to będę mogła nabyć dodatkowe bez mieszania odmian

Postaram się teraz być na bieżąco i brać udział w dyskusjach

Martuś, ot głupia dziewucha ze mnie i nazwy żurawki nie zapisałam...ale kochana przy tych moich rewolucjach planowanych na wiosnę to kartonik z odpowiednim asortymentem powędruje do Ciebie

Z tymi Ice Dance dalej myślę...i fajnie, że doradziłaś bo każdy głos się liczy Na razie czekam na odwilż i możliwość zwizualizowania sobie w ogrodzie. Coś Ice Dancy nie widzą mi się we wrzosowisku i tu jest największy problem...
polinka 22:07, 09 lut 2015

Zimy nie będę pokazywać bo większość kraju biała i wszyscy tęsknimy za wiosennymi widokami ale kolejna kartka z kalendarza już coraz bardziej wiosenna a szczególnie dwa dni, które zachęcają do drobnych prac ogrodniczych

siakowa 22:09, 09 lut 2015

przyszłam wieczornie pomachac, bo kurka na urlopie i czasu nie mam buziaki
polinka 22:14, 09 lut 2015

Kasiek nie ma jak to w pracy od rana razem kawkę pić...
siakowa 22:16, 09 lut 2015

polina a Ty widze do pracy wrocilas aaa bo dzis pon....
polinka 22:19, 09 lut 2015

Ja do pracy dzisiaj? Weekend mam Jagoda trzyma wartę od rana