To bardzo fajna cena, bo krzaczki wypasione u nas trawy ledwo wychodzą z ziemi, na pewno na dworze stoją i wyrastają powoli, ale z drugiej strony nie wiadomo jak duże te sadzonki, bo widać tylko kilka ździebełek
Niby maj to już środek wiosny, jeszcze miesiąc i kalendarzowe lato a jednak na trawki to jeszcze wczesna pora. I chyba wygrywają Ci co uprawiają w tunelach
Placyk ma już mebelki ale nie są zbyt fotogeniczne
Też chcę rzeczkę z barona chyba zrobię
tylko zastanawiam się czy on dołem nie jest golas? w donicy przy tarasie będzie to widać.
O decyzji ws kancików doczytałam. Kończąc temat:
Ja zrobiłam u siebie w piątek ok 8m, w sobotę też ok 7m i na ręce mam takiego pęcherza (już pękniętego), że następne 8m będę mogła zrobić dopiero za jakiś tydzień - tak boli. Faktem jest, że kancik robiłam pierwszy raz, a trawnik zarasta już 3 wiosnę, także był zapuszczony.
Tosiu, u mnie tego RB zaplanowałam za radą Toszki za jasnym carexem.Ma wyłaniać się z tych niskich trawek! Ale zobacz ile jest inspiracji dla samego Red BAroba w ziemi Poszukam i wstawię u Ciebie
Kończąc temat kantów to powiem Ci w tajemnicy, że będę próbowała zrobić mniejszy. Może uda się zrobić tak aby nie było widać betonu ale linia kancika była zaznaczona...W następnym tygdoniu będę kombinować