Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

polinka 16:44, 12 maj 2015

Kuba napisał(a)

ja też tak kiedyś kupowałam

Czyli kochałaś tak bardzo rośliny, że nie mogłaś żadnej ominąć
Kasia73 16:47, 12 maj 2015

wątek będzie i nawet fotki ale czekam niecierpliwie aż ekipa od malowania elewacji sobie pojedzie razem z rusztowaniami i całą resztą
Ja czasami kupuję po 1 sztuce jak chcę sprawdzić czy na mojej patelni z gliną da radę, po pozytywnym teście kupuję więcej
polinka 16:51, 12 maj 2015

Kasia73 napisał(a)
wątek będzie i nawet fotki ale czekam niecierpliwie aż ekipa od malowania elewacji sobie pojedzie razem z rusztowaniami i całą resztą
Ja czasami kupuję po 1 sztuce jak chcę sprawdzić czy na mojej patelni z gliną da radę, po pozytywnym teście kupuję więcej

Jak masz ekipę od elewacji to ja spokojnie poczekam na zdjęcia. Panów nie poganiaj bo jeszcze jakiś numer Ci wywiną

Przy okazji dowiedziałam się, że masz słoneczny ogród z gliną
jalos 17:28, 12 maj 2015

polinka napisał(a)

Cześć Aga Miło mi czytać Twoje słowa i dziękuję

Nie ma co się wracać do poprzednich lat bo tam tylko poszukiwania tego odpowiedniego dla mnie stylu ogrodowego Wierzę, że ten rok jest, będzie przełomowy

to jeśli pozwolisz, w poszukiwaniu natchnienia i inspiracji, będę zaglądać do Ciebie.

Te red barony.... miałam ich w projekcie 72 sztuk - nigdy nie widziałam tak wypasionych jak Twoje i w tak miłej cenie.
Czy możesz napisać mi gdzie znajduje się ów Stefan?
jalos 17:31, 12 maj 2015

polinka napisał(a)

Jak wybierałam trawy to zwróciłam uwagę na panią, która brała po jednej szt. z każdej trawy...Finalnie kupiła 20-30 różnych traw... może kolekcjonerka?

Polinka, ta pani po prostu nie czyta ogrodowiska !

Ja przed ogrodowiskiem pojechałam do szkółki i omniemiałam jak zobaczyłam wielokolorowe pole żurawek.
I co zrobiłam?

Kupiłam 8 - każda inna !
polinka 17:50, 12 maj 2015

jalos napisał(a)

to jeśli pozwolisz, w poszukiwaniu natchnienia i inspiracji, będę zaglądać do Ciebie.

Te red barony.... miałam ich w projekcie 72 sztuk - nigdy nie widziałam tak wypasionych jak Twoje i w tak miłej cenie.
Czy możesz napisać mi gdzie znajduje się ów Stefan?

Aga, masz projekt a inspiracji szukasz u takiego laika ogrodowego jakim jestem? Jutro rano muszę zajrzeć do Ciebie bo zaciekawiłaś mnie bardzo

Reszta na pw.
polinka 17:56, 12 maj 2015

jalos napisał(a)

Polinka, ta pani po prostu nie czyta ogrodowiska !

Ja przed ogrodowiskiem pojechałam do szkółki i omniemiałam jak zobaczyłam wielokolorowe pole żurawek.
I co zrobiłam?

Kupiłam 8 - każda inna !

Proszę nie zrozumieć mnie zle... ja się nie naśmiewałam i też do eMa mówię, że chyba mam chorobę ogrodowiskową bo jak kupuję daną roślinę to od razu kilkanaście sztuk

Wyobrazcie sobie zaskoczenie na twarzy tej Pani jak pakowałam trawki na 3 wózki i tylko 3 rodzaje trawek
stychaz 19:15, 12 maj 2015

polinka napisał(a)

Proszę nie zrozumieć mnie zle... ja się nie naśmiewałam i też do eMa mówię, że chyba mam chorobę ogrodowiskową bo jak kupuję daną roślinę to od razu kilkanaście sztuk

Wyobrazcie sobie zaskoczenie na twarzy tej Pani jak pakowałam trawki na 3 wózki i tylko 3 rodzaje trawek

Wyobrażam sobie, jednak przynajmniej w moim przypadku to jest efekt O. Pamiętam jak rok temu ludzie na mnie strasznie dziwnie patrzyli jak zestawiałam ze sobą rośliny w sklepie na podłodze.
MirellaB 19:33, 12 maj 2015

Paulinka odpoczywasz przyglądając się pięknym nowym rabatą
Madzenka 07:02, 13 maj 2015

Ludzie dziwnie na nas patrzą