Paulinka jak ja lubię Twoje porównania, metamorfozy, wspomnienia i przemyślenia Ogrom pracy wykonałaś. Twój ogród z każdym zdjęciem piękniejszy
Fantastycznie
Aga...przyjemnie czytać takie słowa, dają dużo motywacji do dalszych działań. Miło mi bardzo, że i Wam podobają się moje trawiaste rabaty A jeszcze bardziej cieszą mnie słowa, że lubisz do mnie zaglądać Dziękuję!
Ewka,święta racja. Ten co nie ma ogrodu myśli, że to wszystko przychodzi z łatwością...ale my ogrodnicy wiemy ile trzeba poświęcić czasu, pracy, wysiłku aby stworzyć coś ładnego, nie wspominając o środkach finansowych.
Moi niektórzy znajomi twierdzą, że ogród to fanaberia i tak naprawdę w realnym świecie nie mam poparcia dla tego co robimy. Szczęście, że trafilam na takiego eMa co kocha robotę i na forum, gdzie potrafią docenić każdą pierdółkę, nawet kancik w grudniu
Luki, dużo ogrodów obserwujemy i naturalne, że nie zawsze wszytko zauważymy dlatego myślę, że dobra sprawa takie porównania na koniec roku. Ja również byłam zaskoczona na kilku wątkach metamorfozami ogrodów.
Dziękuję za miłe słowa Mam nadzieję, że w kolejnym sezonie trawy jeszcze bardziej zaszaleją a najbardziej liczę na ML