Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

hankaandrus_44 10:19, 30 mar 2026

Edytko , no jest przymrozek, , wszystko spowalnia, ale może to i lepiej. To co jeszcze śpi, niech jeszcze te kilka nocy drzemią. potem będą ścigać się z tymi, co wystartowali przed nimi.
A ciemierniki masz "żurnalowe". Gratuluję! Udały Ci się!
Basilikum 21:41, 30 mar 2026

Edyta super, że już obudziłaś się po zimie

Ogrod super wyglada i te pierwsze kwiatki tak cieszą. Twoja kolekcja ciemirnikow jest wielka. U mnie jeden posadzony rok temu przeżył zimę wiec tez mam ich coraz więcej.

Pozdrawiam
eda 23:21, 31 mar 2026

LIDKA napisał(a)
Kupa roboty z tym skalniakiem. NAwet w dojrzałych ogrodach jeszcze jest chęć na zmiany.
Edytka dekoracja w wazonie ładna bardzo.

Dziękuję Lidziu
Zrobiłam palemkę tak na szybko co było w ogrodzie w sumie dwie jedna poszła do mojej mamusi ...
Tak wiesz już mam dosyć tych zmian mam nadzieję ,że to ostatni już rok na takie wariacje i w końcu będę tylko chodzić sobie i coś wydziabię i wykosze i będę siedzieć i podziwiać ....chyba to niemożliwe jest ) buziaki

eda 23:26, 31 mar 2026

Dziś przyszedł do mnie zając.
Zadzwoniła koleżanka ,że zostawiła mi coś na furtce , podziękowałam bo zwykle były to zakrętki albo puszki bo zbieram dla rodziców dzieci niepełnosprawnych zdrowotnie.
Patrzę a to

Cudowny prawda ? )
Serce się raduje na taki bezinteresowny podarek...
Zwłaszcza własnoręcznie wykonany

Spokojnej nocy ...
eda 23:29, 31 mar 2026

hankaandrus_44 napisał(a)
Edytko , no jest przymrozek, , wszystko spowalnia, ale może to i lepiej. To co jeszcze śpi, niech jeszcze te kilka nocy drzemią. potem będą ścigać się z tymi, co wystartowali przed nimi.
A ciemierniki masz "żurnalowe". Gratuluję! Udały Ci się!

Masz rację Hanuś zwłaszcza magnolie nasze w pąkach szkoda by było stracić je ...
Dziękuję ciemierniki uśmiechają się do ciebie
eda 23:34, 31 mar 2026

Basilikum napisał(a)
Edyta super, że już obudziłaś się po zimie

Ogrod super wyglada i te pierwsze kwiatki tak cieszą. Twoja kolekcja ciemirnikow jest wielka. U mnie jeden posadzony rok temu przeżył zimę wiec tez mam ich coraz więcej.

Pozdrawiam

Hej Izabella tak chwilowo powstałam z popiołów bardzo mi was brakowało i zostało mi to robienie zdjęć i gadanie w tym czasie do siebie jakbym opowiadała co widzę hiii
Dzięki kochana ciemierniki póki co dzielne są i cieszą .Fajnie że i i ciebie też rosną i trzymam kciuki za kolekcje

hankaandrus_44 08:39, 01 kwi 2026

Edytko, piękny ogród, a te przeprowadzki na dobre dla Ciebie wyjdą. Największe prace masz za sobą.
Ja się nie przejmuję bałaganem w swoim ogrodzie, Daleko od ludzi, a w święta, będą ludziska przy stołach siedzieć, Kto będzie zaglądał na moje włości? Ogarnięte po łebkach mam. Ogarnę resztę jak będzie pogoda.

Miłych świąt.
eda 00:14, 02 kwi 2026

hankaandrus_44 napisał(a)
Edytko, piękny ogród, a te przeprowadzki na dobre dla Ciebie wyjdą. Największe prace masz za sobą.
Ja się nie przejmuję bałaganem w swoim ogrodzie, Daleko od ludzi, a w święta, będą ludziska przy stołach siedzieć, Kto będzie zaglądał na moje włości? Ogarnięte po łebkach mam. Ogarnę resztę jak będzie pogoda.

Miłych świąt.

Jasne , że tak masz rację Hanuś
Dla ciebie i twojej rodzinki także Spokojnych zdrowych świąt.
eda 00:17, 02 kwi 2026

Dziś szadź i mgła ...a potem słońce...

Spokojnej nocy...
Basilikum 10:29, 02 kwi 2026

Edytko ślicznie u Ciebie, te mgliste fotki cudowne