Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

Kordina 21:17, 10 kwi 2026

eda napisał(a)
Rojniki i inne twarde róże skalniakowe po zimie mają się dobrze

Fajnie wykorzystujesz różne już niepotrzebne rzeczy w domu
Ozdoba na stół fajna, a na zmarznięty nos to trzeba ze starej rękawicy odciąć kciuk i pokrowiec na nos gotowy
eda 21:35, 10 kwi 2026

Kordina napisał(a)

Fajnie wykorzystujesz różne już niepotrzebne rzeczy w domu
Ozdoba na stół fajna, a na zmarznięty nos to trzeba ze starej rękawicy odciąć kciuk i pokrowiec na nos gotowy

Dziękuję Bożenko
Pokrowiec świetna rada haa zrobię następnym razem ale lepiej żeby już nie musiał się przydać
Alija 22:00, 10 kwi 2026

Bardzo już wiosennie w ogrodzie, ogromnie cieszą te pierwsze kwiaty, bratki urocze. Fajne te rojnikowe kompozycje.
Widzę, że zabrałaś się za jakieś cięższe roboty, co to będą za zamiany?
eda 23:27, 10 kwi 2026

Alija napisał(a)
Bardzo już wiosennie w ogrodzie, ogromnie cieszą te pierwsze kwiaty, bratki urocze. Fajne te rojnikowe kompozycje.
Widzę, że zabrałaś się za jakieś cięższe roboty, co to będą za zamiany?

Witaj Alcia tak wiosna szaleje cieszę się ,że ci się podobają kompozycje.Teraz bratki, fiołki a zaraz będą tulipany kwitnąć i szkoda mi Magnolii ciekawe jak się rozwinie czy da radę zobaczymy ...
A moja robota lżejsza bo musiałam rośliny wyprowadzić z tego miejsca i pomagam e- Musiowi najgorsze to ten gruz i kamienie to taka rozbiórka rabaty skalniakowej powiększamy teren do poruszania się zobaczymy co wyjdzie i jeszcze sporo pracy przed nami ...