Dzięki Kasiu za rady właśnie się zastanawiałam kiedy ciachnąć ciemiernikom liście bo szkoda mi było pąków przymroziło je na zimę a teraz mnie utwierdziłaś jutro ciachnę Z różami poczekam troszkę
Ciemierniki ,ewuś wypasione ,a zwierzyniec cho cho ,u mnie tylko 3 sztuki a czasem wydaje mi się ,że wyjdę z siebie i oddam do azylu ,żartuję oczywiście .pozdrawiam
Na widok smyczy Gucia mało nie padłam ze śmiechu ... Jak fajnie ,że ludziska nawet takie cuś wymyślili .. Jest super uwielbiam jaszczury
Patyczaki też miałam .. Raz moja mama , kiedy my byliśmy na wczasach wystawiła je na balkon ,żeby sobie poodychały świeżym powietrzem ... I była potrawka z patyczaków
Ha ha cieszę się że Was kochane ubawiłam smycz jest trochę przerobiona bo była na szczura póki nie urośnie Gutek za bardzo to będzie pasować ha ha ja tylko zastanawiam się kto będzie z nim spacerował jak synuś ruszy do szkół on twierdzi że domu rodzinnego nie opuści :
Edytko ,chłopaki tak mają ,mój jeden też tak mówi ,ba nawet twierdzi ,że będzie się doradzał jak dzieci wychowywać ,czasem mam z niego ubaw .Ile ma Twój lat ? pozdrawiam