Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

eda 18:34, 11 mar 2014

Piękny dzień a ja trochę jak żółw ale do przodu
Poszalałam zakupowo i nie wytrzymałam cały dzień mi to zajęło i nie dałam rady....ale jutro to już docisnę chyba że padnę ha ha

Tu sadzenie ale naj pierw zwijanie trawyyy...

krzesełko gdy opadnę Z komórą ha ha

eda 18:44, 11 mar 2014

C.d.
tylko dziurki a tyyyyle cegieł jutro brader trochę podziabie te cegły i pewnie będzie to naj lepsze sadzenie

W sobotę chłopaki walczyli z drzewkami

Czereśnia - Kordia wiśnia - Nefris
hanka_andrus 18:54, 11 mar 2014

Pucujesz ogródek,chyba wizyt się spodziewasz?
Luckaa 19:13, 11 mar 2014

Widze że rewolucje w trakcie, ja troche boje się już sadzić nowe roślinki, jeszcze poczekam kilka dni. Pozdrawiam
eda 19:50, 12 mar 2014

Hej dziewczynki

Hanuś zawsze można mnie odwiedzić A tak zaszalałam bo od strony chodnika chciałam się zasłonić wejgele późno puszczają i łyso jest

Lucynka ja sadzę wiem że trzeba podlewać to mrozy nie będą takie straszne

Pozdrawiam wszystkich

I ukończone kopanie a ile cegieł dom by zbudował

hanka_andrus 20:17, 12 mar 2014

Narobiłaś się, ale za to coraz ładniej. Buziam.
Nati 21:46, 12 mar 2014

eda napisał(a)

dzięki Nati na pewno odpali A miałaś do mnie ? i co ? mogę ci z pączkiem ale taki jasny jak na fotach zapraszam he he

co miałaś do mnie ? zajść? nie czaję, ale podziwiam tyle kopania i prac w ogrodzie super efekt, u mnie mozolnie, berberysy tylko przesadzone i iglaki przycięte, czasu brak i nie spieszę się jak ciepełko w kwietniowe przyjdzie żeby było co robić choć nie ukrywam że tez bym poszalał ale po południu jak piter wraca tylko bieganie i nie mam siły na nic dzieciaki wyciągają ze mnie teraz ile się da... sama wiesz

przebiegałam dziś koło ciebie i wypatrywałam mocmo ok 17.30 ale cie nie widziałam następnym razem zajrzę

kwiatuch pikny, nie dziękuję, odwdzięczę się wiosną
eda 12:18, 13 mar 2014

Nati napisał(a)

co miałaś do mnie ? zajść? nie czaję, ale podziwiam tyle kopania i prac w ogrodzie super efekt, u mnie mozolnie, berberysy tylko przesadzone i iglaki przycięte, czasu brak i nie spieszę się jak ciepełko w kwietniowe przyjdzie żeby było co robić choć nie ukrywam że tez bym poszalał ale po południu jak piter wraca tylko bieganie i nie mam siły na nic dzieciaki wyciągają ze mnie teraz ile się da... sama wiesz

przebiegałam dziś koło ciebie i wypatrywałam mocmo ok 17.30 ale cie nie widziałam następnym razem zajrzę

kwiatuch pikny, nie dziękuję, odwdzięczę się wiosną

pewnie że taaak coś tam ci wykopię ha ha no to dotarły dwa ciemierniki w jeden dzień super

Aaaa pewnie chciałam byś wpadła do mnie bieguśiem a co ?

miłego
eda 12:20, 13 mar 2014

hanka_andrus napisał(a)
Narobiłaś się, ale za to coraz ładniej. Buziam.

Hanuś dziękować to miło jak ktoś doceni tą orkę bo efekt to zawsze jakiś tam będzie

Kochana jesteś miłego dnia
Nati 09:48, 14 mar 2014

a gdzie jesteś puk puk, czekam z kawusią, swoją już wypiłam