Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

jotka 15:12, 12 maj 2014

Edytko, lilak Meyera od Ciebie niedlugo zakwitnie Czeka tylko na ciepło i sloneczne dni
Cieszę się wiec z niego ponownie
eda 20:52, 12 maj 2014

jotka napisał(a)
Edytko, lilak Meyera od Ciebie niedlugo zakwitnie Czeka tylko na ciepło i sloneczne dni
Cieszę się wiec z niego ponownie

Super Jolcia ciekawa jestem kwiatków zapach podobno piękny miał być
Kasiek 23:06, 12 maj 2014

Piekne zakupki a z klonika bedzie pani zadowolona Cudo Tez sie szykuje na klony, warto je miec, sa duza ozdoba ogrodu
grembosia 23:21, 12 maj 2014

Zakupy super!
Też uwielbiam klony.

W poprzedni weekend odwiedziłam ogród w Przelewicach i powiem szczerze, że nie powalił mnie na kolana, jakieś to wszystko zaniedbane, skalniakowa roślinność tylko wypielęgnowana, brak tabliczek z nazwami roślin, w ogóle jakiś taki nieład, szkoda.
W ostatni weekend odwiedziliśmy ogród w Glinnej (pod Gryfinem), tam dużo lepiej, przyjemny spacer zaliczyliśmy.

Będąc w okolicach Przelewic, rozglądałam się za Twoimi włościami, ale niestety nie dojrzałam, szkoda.

Pozdrawiam cieplutko.
eda 23:30, 12 maj 2014

grembosia napisał(a)
Zakupy super!
Też uwielbiam klony.

W poprzedni weekend odwiedziłam ogród w Przelewicach i powiem szczerze, że nie powalił mnie na kolana, jakieś to wszystko zaniedbane, skalniakowa roślinność tylko wypielęgnowana, brak tabliczek z nazwami roślin, w ogóle jakiś taki nieład, szkoda.
W ostatni weekend odwiedziliśmy ogród w Glinnej (pod Gryfinem), tam dużo lepiej, przyjemny spacer zaliczyliśmy.

Będąc w okolicach Przelewic, rozglądałam się za Twoimi włościami, ale niestety nie dojrzałam, szkoda.

Pozdrawiam cieplutko.

Szkoda żebym wiedziała ja jestem dalej 2km za Przelewicami dawno nie byłam w ogrodzie Przelewickim chodzę podziwiać rośliny do szkółki w mojej miejscowości jak się odważę na spotkanie u mnie to się zobaczymy Może za rok? pozdrówka
eda 23:33, 12 maj 2014

Kasiek napisał(a)
Piekne zakupki a z klonika bedzie pani zadowolona Cudo Tez sie szykuje na klony, warto je miec, sa duza ozdoba ogrodu

Kasiu tak tylko znajdź kochana onemu miejsce jego godne ma być słoneczne i zaciszne nie wiem czy trafiłam zobaczymy Buźiaki
Kasiek 23:36, 12 maj 2014

Nie masz jakiegos zacisznego kacika?
eda 22:31, 13 maj 2014

Kasiek napisał(a)
Nie masz jakiegos zacisznego kacika?

Chciałam blisko domu żeby patrzeć na niego z tarasu sobie ale nie ma gdzie i musiałam za tujkami i patrzą sobie z chodnika ludzie o Jak znajdę chwilę to trzasnę fotę teraz rozjazdy wywiadówki organizacyjne z końcem roku jak nie u malca to u dużego i tak w koło macieju ha ha edy
eda 01:26, 16 maj 2014

kochani czy to choroba porzeczki na paliku ? czy może jej coś brak bo ma tyle owoców albo taka uroda właśnie mnie to dziwi co to jest ? pomóżcie

hanka_andrus 06:04, 16 maj 2014

Edytko, te czerwone plamy na liściach i pozwijane liście to działanie mszycy porzeczkowej. Obrywaj liście i niszcz.