Pozdrawiam! Ogród piękny!
A z płotkiem nabierze większego poleru!
Różyczka już w gruncie! To miniaturka, i raczej wyższa nie urośnie. Mam takich kilka, zimują, kwitną ale wzrost mikry nadrabiają super kwiatkiem.
To są kwiatki do podziwiania w ogrodzie, w doniczce, a w bukiecie raczej nie. Chyba, że w wazoniku dla krasnali!
Buziaczki załączam!
witaj Hanus super że ci się podoba też bym chciała twoich odwiedzin ,fajnie cię poczytać wiesz posadziłam różyczkę blisko drugiej którą mam już pare lat tamta jest ciemna czerwień i też miniaturka i naprawdę cieszy malutkimi kwiatkami a kłuje skubana jak to róża także jak będzie okazja to dokupię jakąs i będzie miniaturkowo. pozdrawiam cię serdecznie buźiole lecą zdjęcie z tamtego roku koniec kwitnienia chociaż jak pamiętam to ona do pierwszych mrozów kwitła
Edytko, chętnie bym wpadła, ale wiesz jak u mnie z takimi wyprawami, cała mecyja!
Ale nie mówię nie!
Miniaturki też grupuję blisko siebie, bo w rozproszeniu, zginęłyby w tłumie.
Pozdrawiam.
Wpadam Cię powitać Edytko, bo ja w pracy i zbyt wiele czasu nie mam. W czoraj zaczęłam wyklejać serwetkowe pudełko, może uda mi się dzisiaj skończyć, chociaż po południu mam wizytę lekarska to nie wiem czy zdążę. Jak skończę to wrzucę fotki.
Pozdrawiam