Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

eda 21:27, 09 wrz 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Edytko jakie cudne bukiety uczyniłaśPada u Ciebie? U mnie świeci słonko i jest 25 stopni

Dziękuję Małgoś tak mnie zebrało...u mnie przeszły mocne burze strasznie waliło i mocny deszcz gdzie niegdzie gradem posypało od wieczora do rana jeszcze burczało ...
eda 21:28, 09 wrz 2014

hanka_andrus napisał(a)
Powtórzę za koleżankami: florystka z Ciebie superaśna. Czy zatrwian masz u siebie w ogrodzie? Dodałaś do bukietu z cyniami srebrne gałązki. Cudownie wygląda. Szukam sadzonki,

Haniu jak się dokopie to bym wysłała co ty na to ?
eda 21:30, 09 wrz 2014

Kasiek napisał(a)
Piekne bukiety...

miło miło..muszę na jakiś kurs się wybrać ...

hanka_andrus 21:51, 09 wrz 2014

Kiedyś marzyłam o takim zawodzie,
ale na marzeniu się skończyło.
Za to mam trawki i kwiatki w ogrodzie.
I też jest bardzo miło.

Edytko, jestem chętna na zatrwiana.
eda 19:02, 10 wrz 2014

hanka_andrus napisał(a)
Kiedyś marzyłam o takim zawodzie,
ale na marzeniu się skończyło.
Za to mam trawki i kwiatki w ogrodzie.
I też jest bardzo miło.

Edytko, jestem chętna na zatrwiana.

Pięknie masz Hanuś i to cieszy z zatrwianem zaraz działam i jak mi się uda to maczki ciemne zbiorę tylko jest mokro trzeba będzie wysuszyć
eda 08:25, 12 wrz 2014

dziś ten dzień który zapadnie głęboko w nasze serca żegnaj Jolcia ....

monteverde 11:10, 12 wrz 2014

eda napisał(a)
dziś ten dzień który zapadnie głęboko w nasze serca żegnaj Jolcia ....

hanka_andrus 12:27, 13 wrz 2014

Przesadzanie róży. Ja bym ryzykowała teraz. Jeżeli w nowe mieijsce, nie po różach, to możesz z dużą ilością ziemi ze starego miejsca. Oczywiście trzeba by było skrócić gałązki co najmniej o połowę.I część korzeni.
W nowym dołku ro bisz "błotko" i w to błotko windujesz swoją różyczkę. Bananowe skórki i nawóz polecane. Powodzenia.
Paczuszka doszła, buziaczki.

Miałam takąo krywową, która mi nijak nie pasowała. Przesadziłam.Właśnie w jesieni. Wiosną odbiła od korzeni, i nawet kwitła.
eda 17:28, 13 wrz 2014

hanka_andrus napisał(a)
Przesadzanie róży. Ja bym ryzykowała teraz. Jeżeli w nowe mieijsce, nie po różach, to możesz z dużą ilością ziemi ze starego miejsca. Oczywiście trzeba by było skrócić gałązki co najmniej o połowę.I część korzeni.
W nowym dołku ro bisz "błotko" i w to błotko windujesz swoją różyczkę. Bananowe skórki i nawóz polecane. Powodzenia.
Paczuszka doszła, buziaczki.

Miałam takąo krywową, która mi nijak nie pasowała. Przesadziłam.Właśnie w jesieni. Wiosną odbiła od korzeni, i nawet kwitła.

dziękuję Hanuś za radę chyba się skuszę w tygodniu zadziałać ...super że paczka dotarła tylko ciekawi mnie czy żywa?
hanka_andrus 17:42, 13 wrz 2014

Żywa,żywa!