Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

hanka_andrus 20:02, 20 cze 2013

Tawuły już pięknie kwitną, moje dopiero zaczynają. Z takim pomocnikiem Synkiem, to wiele prac Ciebie omija chyba? Ale czy na pewno?
Buziaczki przyleciały , ale odsyłam do Lenusi! Urocza!
renatamama3 22:07, 20 cze 2013

Tak ,wiem ,często brało mnie w maju ,ale przedłużająca się zima potem deszcz ,było na korzyść takim jak ja ,już miałam nadzieję,że mnie nie dopadnie,czekam na deszcz ,bo susza straszna.
Tawuł ma kilka 3 gatunki w sumie ,jedne już przekwitają.pozdrawiam wieczornie
eda 10:50, 21 cze 2013

Karolinek napisał(a)
Witam Edytko, zajrzałam do Twojego rancza z zaciekawieniem. Bardzo sympatycznie u Ciebie i niemałą przestrzeń masz do obrobienia . To jest to. Masz pole do popisu. Uff, niezły tropik dzisiaj.
Pozdrawiam upalnie!

Witam Karolinko i zawsze zapraszam gorąco gorąco ale ja tak lubię chyba jestem meteopatką nie lubię jesiennej pogody a wiosną i latem odżywam zajżę do ciebie wieczorkiem pozdrawiam serdecznie piękna hortensja
eda 10:54, 21 cze 2013

hanka_andrus napisał(a)
Tawuły już pięknie kwitną, moje dopiero zaczynają. Z takim pomocnikiem Synkiem, to wiele prac Ciebie omija chyba? Ale czy na pewno?
Buziaczki przyleciały , ale odsyłam do Lenusi! Urocza!
Witaj Hanus u mnie tawuły kwitną ale też jeszcze nie wszystkie czekam na pięciorniki a synek to za bardzo nie pali się do ogrodu za to koszenie już pojoł ha ha i lata Lenusia sle buźiaki już jeździ z dziadkie na rowerku miłego dnia Hanus życzymy
eda 10:57, 21 cze 2013

renatamama3 napisał(a)
Tak ,wiem ,często brało mnie w maju ,ale przedłużająca się zima potem deszcz ,było na korzyść takim jak ja ,już miałam nadzieję,że mnie nie dopadnie,czekam na deszcz ,bo susza straszna.
Tawuł ma kilka 3 gatunki w sumie ,jedne już przekwitają.pozdrawiam wieczornie
Witam Renatko i zdrówka ci życzę u nas wczoraj popadało i burza była teraz znów parno ale ja smigam układać chodnik póki jeszcze mokro dozobaczenia i miłego dnia
atena35 11:07, 21 cze 2013

Pozdrowienia. Nadrobiłam zaległości.
Sadzić w taki upał? Nawet pod parasolem, trudno mi sobie wyobrazić, podziwiam.
Wszystko pięknie się prezentuje
eda 20:58, 21 cze 2013

atena35 napisał(a)
Pozdrowienia. Nadrobiłam zaległości.
Sadzić w taki upał? Nawet pod parasolem, trudno mi sobie wyobrazić, podziwiam.
Wszystko pięknie się prezentuje
witaj Atenko to sadzenie to był mus Dawid robił porządki i dostało mi się roslinkę i niebyło wyjscia no i miejsce musiałam zrobić ale co tam u mnie to już tak jest że nie usiedzę pozdrawiam dzisiaj poprawiałam chodnik taki zwykły ale też cieszy
tengel27 21:07, 21 cze 2013

edyta_borkowska_kuchcik napisał(a)
witaj Atenko to sadzenie to był mus Dawid robił porządki i dostało mi się roslinkę i niebyło wyjscia no i miejsce musiałam zrobić ale co tam u mnie to już tak jest że nie usiedzę pozdrawiam dzisiaj poprawiałam chodnik taki zwykły ale też cieszy

I jak zwykle wszystko moja wina A tak na marginesie to muysimy się ugadać, bo mam jeszcze co nieco do wykopania
jotka 21:10, 21 cze 2013

Tak Edytko, tych darowanych nie można zmarnować One zazwyczaj najpiękniej rosną
atena35 21:14, 21 cze 2013

tengel27 napisał(a)

I jak zwykle wszystko moja wina A tak na marginesie to muysimy się ugadać, bo mam jeszcze co nieco do wykopania

Dawid, czyjaś wina musi być